Lördag 9/4

09 apr, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Lördagen handlar om att ta ett eget initiativ. Den senaste tiden har du blivit passiv när du borde vara aktiv. Du har så mycket som går din väg just nu, men då måste du vara villig att satsa. Under eftermiddagen möter du en person som gör ett starkt intryck på dig.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen går fort och det är mycket att göra samtidigt som du har kul. Det blir en bra dag och en ännu bättre kväll. Om du inte har aktiviteter inplanerade på eftermiddagen så ägnar du den helt och hållet åt god mat och åt att skämma bort dig själv. Den här dagen en väntar riktigt roliga nyheter.

Tvillingarna 21/5-20/6

Lördagen blir intressant. Du har mycket att göra den här dagen så det är inte säker att du kan vara så impulsiv som du skulle vilja vara. Som tvilling tycker du att det är roligt att kunna improvisera, men du har tagit på dig för mycket för att kunna vara så fri.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att ta det lugnt och hämta krafter. Det har varit en tung period känslomässigt och nu börjar du äntligen acceptera att du måste vara rätt så aktiv om du ska kunna förverkliga dina drömmar. Kvällen överraskar.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du ser inte alla de möjligheter som du har idag utan du ser bara nackdelarna. Vad du borde göra att omvärdera ditt utgånsgläge och ta till vara på dina fördelar istället för att gräma dig över det som är mindre bra. Kvällen handlar om att våga vara nära.

Jungfru 23/8-22/9

Den här dagen blir berikande och kreativ. Månen ger dig en härlig inspiration och får dig att vara mer konstnärlig än du brukar. Oavsett om du pysslar hemma eller arbetar så låter du dina goda idéer genomsyra allt du tar dig för. Kvällen blir intressant och väldigt annorlunda.

Vågen 23/9-22/10

Lördagen handlar mycket om att komma ikapp. Du har halkat efter en hel del den här veckan och nu vill du se till att komma ikapp så att nästa vecka får än bättre start. Under eftermiddagen passar det bra att träffa släktingar eller vänner.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är på ett litet busigt humör den här lördagen. Du känner dig redo att träffa nya människor och öppen för möten. Oavsett om du är singel eller har ett förhållande så känns det helt rätt att utvidga din bekantskapskrets.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en ganska lugn dag där du antingen arbetar eller så pysslar du hemma. Du tycker att det är roligt att få det fint, särskilt om du nyligen flyttat. Just nu är du inne i en period då du vill boa in dig. Du behöver en trygg och mysig vrå där du kan lada efter alla dina äventyr.

Stenbocken 22/12-19/1

Lördagen blir en känslomässig press men det blir också rolig, intensiv och krävande. Det bästa med den här dagen är att du återigen bevisar för både dig själv och alla andra att du är en kraft att räkna med. Kvällen blir sen och du är trött.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en hel del saker som du ska få ihop idag. Du räknade med att du skulle ansvara för en eller två saker på ett visst evenemang men av olika orsaker blir du ombedd att göra en lite mer omfattande insats. Kvällen handlar återigen om att resa eller att planera en resa.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är trött på att en vän har så mycket ursäkter och att hen ställer in så ofta när ni ska ses. Du vet att hen är en upptagen person, men om man verkligen vill så kan man oftast prioritera. Kvällen kretsar kring en fest. Det blir en härligt glammig tillställning.

 

Annons