Söndag 10/4

10 apr, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På söndagen tar du avstamp in i en ny period i ditt liv. Du går både kärleken och våren till mötes. När det gäller kärleken ska du tänka i ett bredare perspektiv. Det kan handla om en speciell person men det kan också vara kärleken till livet och till vännerna. Det blir en bra dag.

Oxen 20/4-20/5

Du oroar dig en hel del just nu. Det kan vara för familjemedlemmar, över förändringar på din arbetsplats eller andra saker som påverkar ditt liv. Söndagen blir en stillsam dag då du landar i dig själv och i ett lugn som du inte känt på länge.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns så mycket nyfikenhet i ditt horoskop och en vilja att utforska nya miljöer. Den här dagen passar det bra att göra en lite längre utflykt i ditt närområde och hitta inspiration till vardagen igen. Det blir en härlig och lite lekfull dag.

Kräftan 21/6-22/7

Du har egentligen det ganska bra just nu med både stabil vänskap och någon som står dig lite närmare än så. Trots att du egentligen borde vara nöjd så kan du inte riktigt släppa taget om en gammal dröm som du har. Det handlar om en person om ständigt finns i dina tankar.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du ser inga problem med drama och invecklade intriger så länge du har koll på det som sker. Det är när saker händer som du inte kan påverka som du blir frustrerad och oroad. Idag hamnar du åter igen i en situation som du inte kan styra över.

Jungfru 23/8-22/9

Den här söndagen handlar om att ta hand om dig själv. Oavsett vad det är som du tycker om att göra så är den här söndagen din. Skäm bort dig själv, ladda dina batterier och se till att njut av nuet. Kvällen blir överraskande på mer än ett sätt.

Vågen 23/9-22/10

Du ser att du kan få problem, men du vet inte riktigt hur du ska förändra situationen. Det är som om vilket vägval du än gör så kommer det att leda till samma punkt så småningom. Kanske är det lika bra att acceptera det oundvikliga och försöka göra det bästa av situationen.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns en nervositet i ditt tecken som inte funnits där tidigare. Du känner dig laddad, nyfiken och samtidigt näst intill skräckslagen. Om du bara vågar lita på dig själv och din magkänsla ska du se att det mesta kommer att ordna sig på bästa tänkbara sätt. Lita på din tur.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du kan vara rätt så dömande och det visar du prov på idag. En person som du inte känner så väl blir väldigt sårad av din lite vassa humor och syrliga kommentarer. Tänk på att alla inte är lika hårdhudade som du är.

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen handlar om att hitta lugn och ro samtidigt som du är fysiskt aktiv. Du har varit väldigt splittrad i ditt fokus den senaste tiden men idag så känner du att du äntligen kan gå upp i nuet utan att fundera varken fram eller bak. Den här dagen blir på sätt och vis en nystart för din del.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag ger du dig iväg igen. Det har varit ett ständigt flängande fram och tillbaka den senaste tiden men samtidigt har du haft kul och njutit av dina utflykter. Kvällen handlar om släkt och om att ta det lugnt och umgås.

Fiskarna 19/2-20/3

Du blir irriterad på flera personer idag som eftersom du upplever dem som omogna. Du behöver se förutsägbarhet och ordning omkring dig för att må bra. Personer som helt och hållet låter sig ryckas med av sina nycker gör dig nervös, något som märks tydligt den här söndagen.

Annons