Måndag 11/4

11 apr, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen handlar om att vara aktiv och gärna vara utomhus en del. Det blir en trevlig dag som går fort. Du har mycket att tänka på och att hålla igång hjälper dig att fokusera på annat än dina bekymmer. Kvällen kan bjuda på en middag eller fest.

Oxen 20/4-20/5

På måndagen är du trött men ändå nöjd. Du har åstadkommit en hel del bra saker den senaste tiden och nu känner du äntligen att du börjar förstå vad du ska göra för att få människor att bli motiverade. Du gillar och kunna inspirera och skapa en sund arbetsmiljö.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är trött på att gå som katten kring het gröt. Det finns något som du behöver få ur dig och det är kanske lika bra att strunta i rätt tillfälle utan bara satsa. Under den här dagen får du ett unikt erbjudande som du bör överväga.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns sätt du kan förändra och förbättra men då måste du vara ärlig mot dig själv. Du har en tendens att vilja inse sanningen och då ljuger du för alla, inklusive dig själv. Idag är en bra dag att ta först steget mot en förändring.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här dagen handlar om att stå vid ett löfte som du gett. När du lovade så kändes det så avlägest men nu är dagen inne att stå vid ditt ord. Oavsett om du har tid eller inte är det bara att bita i det sura äpplet. Kvällen handlar om en förändring.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns mycket energi i ditt tecken idag så ta till vara på den här härliga arbetslusten. Oavsett hur du lägger upp ditt arbete så kommer du kunna nå riktigt bar resultat om du bara ger dig själv svängutrymme. Kvällen handlar om fysisk aktivitet.

Vågen 23/9-22/10

Du har en del att fundera på och det är inte säkert att det kommer att bli som du tänkt dig. Vad som är extra viktigt den här måndagen är att vara noga med detaljerna, något som du ibland slarvar med. På eftermiddagen har en kollega roliga nyheter.

Skorpionen 23/10-21-11

Det ser ut som om du kan vara ledig den här måndagen eller så skiljer sig det du gör den här dagen kraftigt från en vanlig måndag. Det ser hur som helst ut att bli en dag som bjuder på kreativitet och på en möjlighet att lära dig nya saker.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just nu har du en förmåga att hamna i diskussion med de flesta. Det är inte så att du vill provocera eller försöker att framkalla en reaktion, men du hamnar ofta i situationer där du tycker väldigt olika om du jämför med dina vänner eller kollegor.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen handlar om att vara öppen för förslag och om att lyssna och att läsa mellan raderna. Det här är kanske inte din starkaste sida, men det senaste året har du mognat en hel del och framförallt lärt dig mer om hur du ska läsa människor. Det blir en bra måndag.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns något som är väldigt stressat över ditt tecken idag. Du har haft så mycket som du funderat på att du egentligen inte sett det problem som funnits rakt framför näsan på dig. Idag tvingas du att konfrontera en konflikt som du skulle kunnat undvika om du varit mer uppmärksam.

Fiskarna 19/2-20/3

Saker förändras och det gäller ibland att bara acceptera och att släppa taget. Idag inser du att du hamnat i en sådan situation där det inte går att rädda en relation utan du måste lägga den bakom dig, för din egen skull om inte annat.

Annons