Tisdag 12/4

12 apr, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På tisdagen vill du göra rätt för dig. En vän eller släkting har hjälpt dig mycket den senaste tiden och du vill betala tillbaka. Det kan vara att du planerar en lite överraskning eller så talar du bara om för hen hur mycket hen har betytt och betyder för dig.

Oxen 20/4-20/5

På tisdagen har du många småsaker du vill hinna med, men inget du stressar dig igenom. Är du ledig så njuter du lite extra den här dagen. Det kan vara en gofika med en vän, lite hemma SPA eller varför inte en långpromenad om vädret tillåter det.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du försöker övertyga en vän om varför hen ska ändra sina planer. Det kan låta klokt och genomtänkt det du föreslår men du vet att hens hjärta är inställt på något annat. Kanske borde du hitta en annan vän att dela den här upplevelsen med istället.

Kräftan 21/6-22/7

Du kan vara lite tjurig mot en person som står dig väldigt nära. Hen beundrar dig mycket och är mer fäst vid dig än tvärtom vilket gör att du sårar hen när du blir irriterad. Du tycker om hens uppmärksamhet, men när det kommer till kritan tillhör ditt hjärta någon annan.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här dagen handlar om att göra saker som är roliga utan att hålla igen. Den sista tiden har bestått i mycket ansvarstagande så det kan vara skönt att få vara kravlös för en dag. Tisdagen handlar om vänskap, om att utvecklas och om att ha riktigt kul.

Jungfru 23/8-22/9

Du ser inga begränsningar i den här dagen och det underlättar när du får en klurig uppgift att lösa. I och med att du är så öppen för alternativ kommer du att klara av det här uppdraget både bättre och fortare än förväntat.

Vågen 23/9-22/10

Du kliver in i den här påskveckan med många krav och höga förväntningar. Det tycks handla om en resa eller en sammankomst av något slag. Även om inte alla dina visioner av den här veckan infrias så kommer en hel del bli precis som du tänkt dig och i vissa fall ännu bättre.

Skorpionen 23/10-21-11

Tisdagen handlar om att komma till avslut. Du kan ha svårt att veta när det räcker om du arbetar med något som du tycker är intressant. Du vill hela tiden förändra och förbättra och det är sällan du är helt nöjd. Ibland måste man bestämma sig för att det får vara bra. Kvällen handlar om kärlek.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns en arrogans i ditt tecken som gör att du inte uppfattar vissa varningssignaler i tid. Du kunde ha förhindrat det som sker idag om du varit mer uppmärksam, men du har varit så innesluten i dig själv att du inte anat något.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen blir en skön dag som kantas av lyx och att bara ha det bra. Oavsett om du väljer att spendera din tid med vänner eller med din familj så slappnar du av och hämtar energi den här dagen. Kvällen blir härlig och kantas av god mat.

Vattumannen 20/1-18/2

Du känner en oro att du inte ska hinna med allt du planerat idag. Du har bokat upp kvällen men blir försenad under dagen och risken är stor att du får stressa. Trots att din tidplanering inte fungerar tillfredsställand så blir det ändå en bra dag och kväll.

Fiskarna 19/2-20/3

På tisdagen säger du ifrån igen till en person som tenderar att utnyttja andra personers välvilja. Du har sett den här sidan hon hen tidigare och nu blir du återigen vittne till hur hen dra fördel av en snäll kollega. Kvällen handlar om en personlig ansträngning.

 

Annons