Onsdag 13/4

13 apr, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På onsdagen känner du dig provocerad av vissa personer som du tycker kunde vara lite mer finkänsliga. Tyvärr går inte dina syrliga pikar hem här utan de fortsätter i samma hjulspår som de alltid har gjort. Kvällen tycks kretsa kring en sport.

Oxen 20/4-20/5

Du har en härlig och lugn onsdag att se fram emot. Oavsett vad du planerar att göra den här dagen så handlar det först och främst och att umgås med personer som du älskar. Det blir en härligt befriande dag som kantas av många skratt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här onsdagen är det bra om du är uppmärksam på detaljer. Det händer mycket omkring dig just nu och många små saker kan leda till något stort på sikt. Du har varit ganska ouppmärksam så du har inte sett de allianser som bildats den senaste tiden. Idag kommer du upptäcka mycket som du missat tidigare.

Kräftan 21/6-22/7

Du försöker träffa en person som du helt enkelt inte kan sluta tänka på. Hen fascinerar dig och trollbinder dig utan att egentligen göra något varje gång ni ses. Du vet inte varför hen är så beroendeframkallande. Även om det går långt mellan gångerna så finns känslan kvar.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du försöker vara rak och ärlig mot en vän men hen lyssnar inte på det du vill säga. Hen är så inne i sin egen bubbla att hen inte är mottaglig för andra personers känslor. Kvällen handlar om att ha framgång i olika sammanhang.

Jungfru 23/8-22/9

Du är lite orolig för en vän som har varit ganska tystlåten den senaste tiden. Du har försökt att få hen att öppna upp sig lite mer, men det är svårt eftersom det här är en person med en ganska stor personlig sfär som inte gärna släpper in personer nära.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att avsluta påbörjade aktiviteter så att du kan gå in i påsken och vara klar med allt. Det finns även en del påsk shopping som du vill hinna med den här dagen. Kvällen handlar om att ta till vara på stunden.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är stressad och det är för att du inte är klar med en sak som borde varit inne i att börja av veckan. Du blir alltid så här pressad när du inte kan hålla din tidsplanering. Kvällen blir betydligt mer avslappnad. Du är social och framåt. Det finns stor chanser att träffa nya vänner den här kvällen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en rolig men ganska stressig dag. Du måste tänka utanför din vanliga komfortzon och det både utmanar dig och får dig att känna spänning på samma gång. Du tycker det är kul att testa dina gränser och utvidga ditt sätt att tänka.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen handlar om en resa. Det blir början på ett litet äventyr tillsammans med dina vänner. Oavsett om det bara är en dagsutflykt eller en längre tripp så kommer du kunna njuta av en rolig och stimulerande dag.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en intressant dag där du får ta dig an gamla problem på ett nytt sätt. Att ändra infallsvinkel visar sig vara väldigt bra och du kan börja se en lösning på problemet. Dagen handlar också om att förbereda påsken och om lite shopping.

Fiskarna 19/2-20/3

Du blir irriterad på att vissa personer inte lyckas leverera det som de lovat. Just nu har du själv en press på dig och när du inte kan prestera på grund av andra personers misstag så ser du rött. Kvällen handlar om ett annat uppdrag som du har.

Annons