Torsdag 14/4

14 apr, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På torsdagen ger du dig iväg på en ganska spontan utflykt. Det handlar om att umgås med personer som du ganska nyligen börjat lära känna. Som Vädur kan du tycka att den här typen av äventyr är både kul och utmanande. Det blir en social dag och en lite galen kväll.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen har hög fart redan från början och du vill verkligen se till att du levererar. Oavsett om du arbetar eller är ledig så handlar den här dagen till stor del om resultat och om att vara målmedveten. På kvällen väntar en del överraskande nyheter.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tvingar dig att acceptera vissa fakta fast du egentligen inte är helt övertygad om dess äkthet. Du har inte kunnat bevisa att de är falska men du kan ändå inte låta bli att känna en viss misstänksamhet. Den här dagen finns goda chanser att göra ett bra fynd om du är ute och shoppar.

Kräftan 21/6-22/7

Under skärtorsdagen försöker du lägga alla dina tankar på en viss person åt sidan och fokusera på här och nu istället. Du inser att du håller på att förstöra något som är bra för en dröm som troligtvis aldrig blir sann. Kräftan är en drömmare och många gånger kan fantasin stå i vägen för verkligheten.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Torsdagen handlar om att fokusera på vad det är du vill. Du är en målmedveten person som har lätt för att vinna människors förtroende och det är de egenskaperna som du använder dig av idag. Du har en plan och du tänker se till att förverkliga den.

Jungfru 23/8-22/9

Du brukar inte vara den mest kreativa personen i din umgängeskrets, men nu när Månen påverkar dig positivt så vaknar dina lite mer konstnärliga sidor till liv. Det blir en bra och utvecklande torsdag där du får använda dig både av din fantasi och av dina praktiska kunskaper.

Vågen 23/9-22/10

Du oroar dig en del över en person som inte riktigt vill berätta vad det är som är fel. Som den intuitiva människa du är så anar du att det inte står rätt till, men din vän har alltid varit hemlighetsfull av sig. Försök att närma dig hen från en annan vinkel.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är inte överens med en viss person på din arbetsplats men du gör ditt bästa för att hålla masken och inte avslöja dina känslor. Den här personen har en tendens att klampa in och vilja ändra på saker som fungerar. Tyvärr har hen en position där hen har makten att agera som hen vill.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är lite försiktig i dina uttalanden eftersom du är oroad att saker ska bli fel. Du har tidigare upplevt att vissa personer inte riktigt förstår vad det är du vill förmedla och idag vill du inte att ett missförstånd ska orsaka mer arbete eller skapa konflikt.

Stenbocken 22/12-19/1

Under torsdagen får du sällskap av personer som du inte är helt bekväm med, men om du slappnar av och tar dagen som den kommer så kan det visa sig att just de här personerna är de som mest bidrar till att dagen blir så lyckad.

Vattumannen 20/1-18/2

Under torsdagen har du både projekt på arbetet och hemma. Det handlar om saker som du måste göra och om projekt som du vill göra. Kombinationen blir bra och resultaten över förväntan. Du går in i varje uppgift med en härlig energi och en positiv inställning.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är oroad för att du inte ska hinna med något som du lovat att bli klar med idag. Om du sänker ribban på dina egna förväntningar av resultatet så kommer du hinna med, men om du hela tiden går in och petar och småändrar på detaljerna så finns det en risk att du inte bli klar i tid.

Annons