Fredag 15/4

15 apr, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen handlar om att umgås men den kan också bjuda på en kortare eller lite längre resa. Den här dagen öppnar du upp dig på ett sätt som du inte gjort på länge. Du känner att de personer som du umgås med går att lita på och att de kan förstå de problem som du genomgår just nu.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir ovanligt lugn och det ger dig mer tid än du önskar åt att oroa dig och grubbla över framtiden. Du anar förändringar och som Oxe är du alltid skeptisk till att saker ändras. Sluta att oroa dig över framtiden, du kommer att märka att det som sker är det absolut bästa som kan hända dig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en sorg och en saknad i ditt tecken som blir lite starkare så här års. Idag verkar det vara en minnesdag eller något liknande. Tillåt dig vara ledsen. Sorgen behöver få finnas för att du ska få möjligheten att läka och gå vidare. Det blir en eftertänksam och stillsam dag.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Du har full fart i ditt liv just nu och det är en skyddsmekanism. Du vet att om du stannar upp och känner efter så finns det en risk att du gör något som du egentligen inte vill bara för att starka känslor tar överhand. Just nu påverkar Månen dig extra mycket och förstärker alla känslor i ditt tecken.

Lejonet 23/7-22/8

Fredagen går långsamt oavsett om du försöker aktivera dig eller om du bara tar det lugnt. Det blir en dag som kretsar mer kring familjen än kring dina vänner. Under den här dagen väntar nyheter av något slag. Det är nyheter som berör dig indirekt men som ändå kan röra upp starka känslor.

Jungfru 23/8-22/9

Du blir lätt irriterad idag och det tenderar att gå ut över de personer som står dig närmast. Det är sällan som Jungfrun låter sitt humör få fritt spelrum, men just nu är du många olika influenser i ditt tecken som gör att du får svårare att kontrollera ditt temperament.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du njuter verkligen av den här dagen, särskilt om du är ledig. Finns det möjlighet är du utomhus så mycket du kan. Ljuset får dig att slappna av och gå upp i nuet. Idag får du också höra en intressant historia om en kollega. Ta den med en nypa salt tills du vet vad som är sant och vad som är falskt.

Skorpionen 23/10-21-11

Du vill överraska en närstående med en present eller en aktivitet. Tyvärr så har du inte så många bra idéer. Om du ser tillbaka på er relation så kommer du få en hel del uppslag, det enda du behöver är att använda dig av din kreativitet och din fantasi.

Skytten 22/11-21/12

Du har en förmåga att glömma att höra av dig till vissa personer som tagit kontakt med dig av olika anledningar. Det handlar egentligen mest om att du inte vet hur du ska svara och då ”glömmer” du bort att svara helt och hållet. Det här är en bra dag att ändra på en dålig vana. Tvinga dig själv att vara obekväm.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen blir lite stressig eftersom du känner ett ansvar att saker blir gjorda på rätt sätt. Du vet att du fått ett förtroende och att det hänger på dig att visa att du kan leva upp till det. I övrigt en rolig dag full av skratt och spontana infall.

Vattumannen 20/1-18/2

Du blir besviken på en person som ständigt krånglar. Hen har en förmåga att ändra och ställa in bokade möten. Det här kan vara en kollega, en bekant, vän eller släkting. Oavsett relation kan det vara bra att markera att hens beteende inte är acceptabelt. Idag är en bra dag att visa vart du står.

Fiskarna 19/2-20/3

Du gör inte så mycket idag. Efter en period av aktivitet och måsten är det skönt att ta det lugnt och ägna dagen åt en hobby som du har. Mycket i ditt tecken tyder på utomhusaktiviteter och en relativt konfliktfri miljö. Njut av den här långfredagen.

 

Annons