Lördag Påskafton 16/4

16 apr, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du är en person som räknar lite med att saker ordnar sig utan att du behöver anstränga dig. Idag inser du att du måste agera om du ska få som du vill. Ödet har gett dig en knuff i rätt riktning, men resten är upp till dig att sköta. I övrigt en skön och familjär dag.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen handlar om att skämma bort människor som står dig nära. Oavsett om du förser dem med god mat, påskägg eller på annat sätt visar hur mycket de betyder för dig så handlar den här dagen främst om dina nära och kära och om att ha det härligt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här dagen bjuder på alldeles för mycket god mat och stillasittande. Du blir däst och har svårt att komma igång igen på kvällen. Det ser ut som du ska träffa vänner eller göra en aktivitet efter allt påskfirande, men då måste du hitta ett sätt att skaka liv i kroppen igen

Kräftan 21/6-22/7

Du vill umgås med dina nära idag. Efter en lång period där du varit tillsammans med dina vänner nästan mer än din familj känner du plötsligt hur blod går före vatten. För dig handlar den här dagen om gemenskap, värme och en förståelse som bara människor som känt dig ett helt liv kan ge dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du blir irriterad på många personer just nu. Solen står i en ogynnsam position och ökar på ditt temperament åt det negativa hållet. Om du är medveten om den här påverka kan du anstränga dig för att inte bli arg utan att njuta av vad dagen har ett erbjuda istället.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns en massa aktivitet i ditt tecken just nu och det är troligt att du är rätt så upptagen idag. Det kan vara äggjakt med släkten eller mysdag med kompisar. Oavsett vad du hittar på så kommer du få en rejäl dos frisk luft och en massa inspiration.

Vågen 23/9-22/10

Den här dagen handlar om mat, mat och mer mat. För dig kan det bli lite mycket av det goda, särskilt när det kommer till godis. Ditt humör och sötsaker rimmar illa just nu så försök att håll igen lite på påskäggen.  Om du har möjlighet så ta en promenad eller träna. Du mår bra av att röra på dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag handlar det helt och fullt om att bara njuta av stunden och skjuta alla problem och all oro åt sidan. Det blir en bra dag där fokus ligger på gemenskap. Under dagen får du höra ett rykte som är så otroligt att du inte kan låta bli att forska lite närmare i det.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns en stabilitet och ett lugn i ditt tecken just nu som kommer att hjälpa dig när du får höra lite upprörande nyheter. Även om du inte blir drabbad direkt så kan du se konsekvenser på flera sätt. Här gäller det att försöka tänka positivt och hitta ljusglimtarna i nyheten.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen blir härlig och du blir väldigt bortskämd både när det kommer till uppmärksamhet, gåvor och god mat. Du njuter av att vara omhuldad och du slösar i gengäld med kärlek tillbaka. På kvällen får du ett gulligt meddelande eller sms som smälter ditt hjärta.

Vattumannen 20/1-18/2

Det är din envishet och din familjekänsla som lägger sig över den irritation som finns i ditt tecken. Du är väldigt lättretad just nu och även små saker kan få dig att explodera. Rannsaka dig själv när du blir arg så kommer du få en trevlig påskafton och en bra kväll.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har mycket att stå i den här dagen och det kan hända att den inte blir så rofylld och hemtrevlig som du skulle önska. Komplicerade familjeförhållanden, drama och en hel del spänning kantar dagen. Trots det så blir det en dag som du kommer att tänka tillbaka med glädje på.

Annons