Söndag 17/4

17 apr, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På söndagen står du inför två bra val men det gör dig frustrerad att du ska behöva välja. Du är lite som kakmonstret som vill både ha och äta kakan samtidigt. Försök att fokusera på vad du behöver snarare än det du instinktivt vill ha när du gör ditt val.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen blir en lat historia där du försöker hämta igen dig efter den intensiva och sociala dagen igår. Den här dagen passar bra att träna, börja grunda nya goda vanor och ta kontakt med vänner och släktingar som du inte hör av dig så ofta till.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är rädd att du gjort fel val idag och du försöker ångra något som redan är bestämt. Din velighet skapar en oro inom din vänskapskrets. Det är en oro som sprider sig som ringar på vattnet. Vad du bör göra är att skaka av dig känslan av att du valt fel och fokusera framåt istället.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen kan bjuda på en improviserad utflykt. Du brukar sällan vara så här spontan, men dina känslor driver dig att göra något som ligger en bra bit utanför din bekvämlighetszon. Det handlar om att du inte vill ångra dig bara för att du inte försökt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir ganska livlig och du har kul. Om du har möjlighet så är du med vänner annars är det familjen som gäller. Du är just nu inne i en social period där du mår bäst när du omger dig med många personer. Just nu är du ett flockLejon.

Jungfru 23/8-22/9

Du har en del att fundera på. Tidigare i veckan fick du ett förslag aven chef och du ser det här både som en möjlighet och som en utmaning. Hur du ska gör är upp till dig och till viss del vart du befinner dig i livet.

Vågen 23/9-22/10

Du har inga problem med att testa nya saker så länge det inte ligger för långt utanför det som du är bekväm med. Just nu är du inne i en harmonisk fas av ditt liv och det gör att du tvekar när det kommer till aktiviteter eller grupper där du känner att din harmoni blir utmanad.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att vara utomhus så mycket som möjligt, särskilt om vädret är bra. Just nu hittar du ditt lugn och din inspiration utomhus. Det kan vara allt från stadsvandringar till hajker så länge dina utflykter bjuder på massor av ljus och frisk luft.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Påskdagen blir väldigt lugn och ger dig en värdefull möjlighet att fundera över livet. Det är sällan som det är så här lugnt omkring dig så passa på att utnyttja din egentid väl. Kvällen handlar om en konflikt som håller på att eskalera.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är lite grinig idag men det beror på att du behöver få vara ifred. De senaste dagarna har varit mer sociala än en Stenbock riktigt orkar med. Förmiddagen kan bjuda på en fysisk utmaning. Eftermiddagen handlar om att ladda för kommande vecka.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag går du och väntar på ett besked av något slag. Du har hållit hela den här processen hemlig för din familj för du vill inte röra upp känslor innan du vet någonting definitivt. Kvällen handlar om att etablera goda vanor.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har lovat dig själv att inte lyfta ett ämne som du ändå tar upp idag. Du vet hur känslig situationen är men du kan ändå inte hjälpa att det hela kommer upp när du blir irriterad. Just nu är ditt humör din värsta fiende.

 

Annons