Måndag 18/4

18 apr, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen handlar om att göra en sak i taget och inte stressa. Du är ganska seg idag och det beror troligen på aktiviteter igår ikväll. Även om du har väldigt kul just nu så är det fullt upp och det är sällan du tar dig tid att bara vara.

Oxen 20/4-20/5

Den här måndagen handlar om att hitta rätt igen. Efter att ha delegerat både hemma och på arbetet har det uppstått ett visst kaos som stör dig. Den här dagen har du möjlighet att se till att komma ikapp och fixa till det som blivit fel. Måndagskvällen blir en bra kväll att njuta lite extra av livet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har goda förutsättningar att reda ut en situation som eskalerat den senaste tiden. Med en positiv influens från Merkurius stärks din kommunikation och du kan bygga över både missförstånd och meningsskillnader.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en bra och aktiv måndag oavsett om du arbetar eller är ledig. Du får mycket gjort och du rider på en våg av positiv energi som just nu befinner sig i ditt horoskop. Under eftermiddagen finns det risk för att hamna i konflikt med en närstående eller en släkting.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du ser möjligheter den här måndagen och det är bra. Genom att satsa stort kommer du att ha en fördel när saker drar igång under veckan. Det finns en konkurrens på ditt arbete som gör att du just nu vill vara på topp.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om ett förslag och om en person som kan komma till stor nytta om du bara ger hen chansen. Du har länge varit misstänksam mot den här personen eftersom du upplever hen som en smula falsk. Idag är du tvungen att antingen lita på hen eller bestämma dig för att hen är opålitlig.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om stora och små val. Du tycker det är jobbigt eftersom du tenderar att alltid ångra dig efter du gjort ett val oavsett utgången av ditt beslut. För dig är det vissheten om att du kunde haft en annan möjlighet som stör dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är inne i en period då det händer mycket privat. Det finns både intriger och drama men du väljer oftast att försöka hålla dig rätt så neutral. Även om du periodvis kan tycka att det är lite kul men alla invecklingar så blir det påfrestande i längden. Idag får du höra ett skvaller som gör dig upprörd.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har en del saker som du vill hinna med den är måndagen men det gäller att du är lite organiserad. Att ha struktur har aldrig varit din starkaste sida, men när du måste kan du skärpa till dig även på det området. Under eftermiddagen kan ett möte leda till ny inspiration.

Stenbocken 22/12-19/1

Du vägrar att ge upp även om du känner att du stretar på i motvind. Stenbockens envishet kan vara din värsta fiende eller som i det här fallet, din bästa vän. Tack vare att du kan tvinga dig själv vidare så vinner du fördelar som ingen av dina konkurrenter har.

Vattumannen 20/1-18/2

Du blir lite frustrerad på en person som har svårt att komma till skott. Du har tidigare visat att du är intresserad och du upplever att hen känner samma sak, men när ni väl ska gå ett steg till så backar personen i fråga. Det här kan gälla både relationer som har med romantik eller affärer att göra.

Fiskarna 19/2-20/3

Du bir lite frustrerad idag och det går ut över de personer som är nära dig. Mycket handlar om att du inte får till ett projekt så som du tänkt dig det även om ramarna känns bra. Det är de sista detaljerna som inte stämmer och det retar upp dig.

Annons