Tisdag 19/4

19 apr, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Idag startar vecka upp på allvar och det blir en riktig rivstart, särskilt för tidigt födda Vädurar. Just nu finns det en mängd komplikationer i ditt tecken som gör att du kan ha lätt för att missförstå både kollegor och din partner.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen handlar om att fokusera på en sak i taget. Om du börjar fundera på allt som du vill hinna med kan det kännas övermäktigt. Oxen brukar vara bra både på att skriva listor och på att montera ned arbetet i mindre sektioner, två talanger som kommer väl till pass idag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en förmåga att bli irriterad på personer som inte lyssnar på dig. Idag så uppstår ett missförstånd med en kollega. Mycket av missförståndet grundar sig i att hen tenderar att zooma ut och tänka på annat när du försöker förklara saker. Ni är helt enkelt in på samma våglängd.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att se saker för vad de är inte vad du vill att de ska vara. Ibland är det lätt att dupera sig själv och så är fallet den här tisdagen. Om du försöker vara realistisk så kommer du bespara dig själv en hel del onödigt lidande.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du grubblar mycket på något som din chef har sagt men inte riktigt förankrat ännu. Du vet att det här är en förändring som troligtvis kommer att komma snart men ju längre tiden går ju lättar är det att glömma den här förvarningen. Idag får du ytterligare en hint om en omorganisation på arbetsplatsen.

Jungfru 23/8-22/9

Du vet att du uttrycker dig lite klumpigt idag men du tycker att en person som känner dig så väl som din kollega borde kunna se mellan fingrarna på en dum kommentar. Tyvärr ser hen inte saken ur din synvinkel utan bli väldigt upprörd över ditt uttalande.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en risk att du arbetar med något som du aldrig kommer kunna avsluta. Det handlar om ett projekt som redan från starten har haft problem, men eftersom du värnar lite extra om just det här projektet så vill du inte se att det är kört. Försök att bespara dig själv jobb genom att vara objektiv.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Du har aldrig gillat vare sig ramar eller etiketter. Skorpionen håller sin frihet högt oavsett om det är i arbetet eller privat. Så fort du känner dig inlåst blir du aggressiv. Idag uppstår en situation där du känner att du har båda armarna bakbundna och det driver dig till vansinne.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att göra fynd och om att vara nöjd med dina beslut. Det blir en ganska avslappnad och trevlig dag där det egentligen inte händer så mycket. En bra dag att ladda energi och att shoppa. Kvällen kan bjuda på överraskande nyheter.

Stenbocken 22/12-19/1

Du får en chans att ändra på något som blivit lite fel och du tar tacksamt emot den här möjligheten väl medveten om att du har haft tur. Det är inte så ofta som du inte bara kan rätta till ett resultat utan du kan även förbättra dina egna förutsättningar för framtiden.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att se andra personer. Du har en kollega som du ofta glömmer bort eftersom att hen är så försiktig och tillbakadragen. Idag gör den här personen en ganska unik insats och då är det bra om du ser och uppmärksammar det.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att stärka din motivation och hitta tillbaka till hungern i arbetet igen. Efter en lång tid av omställningar och förändringar kan det vara svårt att få tillbaka samma driv som du kände för två år sedan. Idag möter du en person som kan ge dig den rätta inspirationen.

Annons