Onsdag 20/4

20 apr, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under onsdagen förväntar du dig vissa saker som inte kommer att inträffa. Det kan vara något roligt eller något jobbigt men faktum kvarstår att du investerar onödigt mycket energi i något som inte inträffat ännu. Försök att fokusera mer på nuet.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen blir en blandning av uppgifter som är nödvändiga att göra och saker som handlar mer om dig själv, vad du tycker är kul och som ditt eget välbefinnande. Det blir en ganska lågmäld men väldigt skön dag som ger dig en hel del energi.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under onsdagen försöker du hitta ett sätt att komma ikapp med något som du skjutit upp alldeles för länge. Det är en av dina svagheter att du har svårt att genomföra en långsiktig plan och hålla dig till den. Du blir lätt uttråkad och då tappar du koncentrationen och ditt driv.

Kräftan 21/6-22/7

Idag tar du kontakt med en person på ett ganska oskyldigt sätt. Du vill verka avslappnad och i det närmaste ointresserad men sanningen är att du tänker väldigt mycket på hen. Det är en fixering som du harsvårt att släppa taget om eftersom du inte fått ett bra avslut på er historia.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns en omtänksamhet och en värme i ditt horoskop som får dig att blomma ut och blir mindre på din vakt. Lejonet har egentligen två delar av sin personlighet. En öppen social och förödande charmig kattunge samt en avvaktande, misstänksam och beräknande jägare. Idag är du det förstnämnda.

Jungfru 23/8-22/9

Du tar det lugnt idag eftersom du inser att du inte får fram ett bättre resultat om du stressar. Tyvärr är det många av dina kollegor som saknar din insikt och som hela tiden lägger onödig energi på att oroa sig istället för att jobba på och beta av en sak i taget. Idag får du välförtjänt beröm av en chef.

Vågen 23/9-22/10

Du har en förmåga att lägga dig i konflikter som du egentligen inte har med att göra. Det handlar om ett grundläggande behov hos dig av att ha harmoni omkring dig och allt käbbel stör din ordning. Du kan inte låta bli att medla och oftast så går det riktigt bra, men inte idag. Det är för stor klyfta mellan partnerna.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Du har en del att fundera över den här onsdagen och mycket handlar om att problem som rör arbetet. Du har en tillgång som du vill vara rädd om samtidigt som du tycker att den kanske borde moderniseras lite. Här blir det en fin balansgång mellan det som fungerar och det nya.

Skytten 22/11-21/12

Under onsdagen försöker du resonera med en vän som håller på att göra något som både är kostsamt och ogenomtänkt. Du vet att din vän drömt om det här en längre tid men du vet också att tillfället är uselt valt. Hen borde vänta till omständigheterna är mer gynnsamma.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag väntar nyheter och du är inte säker på om du är helt redo för dem. Du vet att det kan bli stora förändringar den närmaste tiden och du är rätt så kluven till hela situationen. Å ena sidan så tycker du att allt det nya är spännande, men å andra sidan så är du orolig för hur du ska passa in.

Vattumannen 20/1-18/2

Annons

Onsdagen handlar om att resonera med människor som saknar fantasi. Det här kan bli psykiskt jobbigt för den visionära Vattumannen. Du har jobbat med den här typen av personligheter tidigare men det har aldrig påverkat din situation på samma sätt som det gör just nu.

Fiskarna 19/2-20/3

Under den här dagen försöker du tänka rationellt och det kan vara betydligt svårare än det låter. För att vara så objektiv som möjligt måste du koppla bort dina känslor och det är nästan omöjligt för en Fisk. Du tänker alltid med hjärtat före förnuftet.

Annons