Torsdag 21/4

21 apr, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På torsdagen tar du tag i diverse olika saker som du måste bli klar med. Det finns en tillfredsställelse i att kunna beta av en sak i taget och känna att du kommer lite närmare ditt mål. Kvällen handlar om att vara social och om att träffa människor som du tycker om.

Oxen 20/4-20/5

Under torsdagen så är det mycket att göra och periodvis blir det jobbigt. Även om det är slitsamt så har du också kul och tiden går fort. Det finns en tillfredsställelse i att känna att du gör framsteg på jobbet. Idag får du både bra feedback och ett härligt beröm från din närmaste chef.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är inte så lätt att resonera med just nu. Det har kommit in en influens från jord och med den en envishet som du inte brukar ha. Dina kollegor får plötsligt upptäcka hur oresonlig och enkelriktad du faktiskt kan vara. Själv märker du inte ens av den här påverkan på ditt tecken.

Kräftan 21/6-22/7

Annons

Du är väldigt romantiskt lagd, och just nu blommar den sidan ut mer än vanligt. Vissa Kräftor drömmer sig bort och försjunker i nostalgi, medan den nyförälskade Kräftan riktar all sin kärlek och uppmärksamhet mot sin partner. Vissa Kräftor kan bli väldigt lekfulla och flirtiga av den här påverkan.

Lejonet 23/7-22/8

Du har svårt att säga ifrån fast det kokar inom dig. Du har länge tryckt undan en stor del av ditt temperament för att visa att du mognat och kan bete dig professionellt. Tänk på att ditt humör är en del av din grundpersonlighet och att du mår bättre när du tillåter dig att bli arg.

Jungfru 23/8-22/9

Den här dagen handlar om att tänka praktiskt, att styra upp arbetet. Samtidigt. Du får också möjligheten att sjösätta en hel del nya idéer som du har. Det blir en rolig och produktiv torsdag. Kvällen kan handla om en lite tabubelagd flirt.

Vågen 23/9-22/10

Under den här dagen försöker du hitta ett sätta att få flera viljor att dra åt samma håll. Det här kommer inte bara innebära en utmaning för dig utan det är också ett tillfälle att lära känna de här personerna lite mer på djupet.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Under torsdagen försöker du resonera med en person som hela tiden vill gå sin egen väg. När man jobbar i ett team är det väldigt svårt med den här typen av individualistiskt tänkande. Under eftermiddagen försöker du hitta inspiration i naturen.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att vara uppmärksam och att inte dra dig för att fråga om det är saker som du inte förstår. Du har kort tid på dig att lära dig ganska mycket så det gäller att du hänger med från början. Under kvällen passar det bra med en fysisk aktivitet för att motverka dagens tänkande.

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu är det så många olika intressen som drar i dig att du inte hinner med allt som du vill göra. Du är både intresserad av arbetet, ett karriärs kliv och det sociala på samma gång. Tänk på att du mitt i allt det här måste ta dig tid att varva ned och återhämta dig. Torsdagen blir en högintensiv men rolig dag.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du glömmer bort dig själv i din iver att hjälpa andra just nu. Du måste börja prioritera det som är viktigt för dig, oavsett om det är på arbetet eller en hobby. Idag får du en förfrågan om du inte kan ställa upp i ytterligare ett projekt. Var hård och säg nej.

Fiskarna 19/2-20/3

Du drar dig undan en person som du inte känner så väl men som på senaste tiden har en tendens att dyka upp i alla möjliga sammanhang. Du är inte riktigt säker på om du verkligen vill komma den här personen så nära. Allt med hen skriker ut varningar och du gör bäst i att lyssna på din magkänsla.

Annons