Fredag 22/4

22 apr, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir en lättsam dag där du knappast överanstränger dig på arbetet. Är du ledigt så passar du på att njuta lite extra mycket. Den här dagen tycks handla om lättja och om att hitta tillbaka till livsglädjen i livet. Kvällen blir riktigt aktiv och rolig.

Oxen 20/4-20/5

Du har en bra fredag att se fram emot. Visst är det mycket att göra men fredagen är ändå lite speciell. Du njuter av komma igång med en mängd småprojekt och du passar även på att förbereda inför den kommande veckan.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under fredagen försöker du dra en vit lögn men blir genomskådad. Egentligen handlar det om att du inte vill såra din vän med din ärliga åsikt men hen känner dig för väl för att bli duperad. Det här är en liten händelse som kan bli ett stående skämt mellan er under lång tid. Du är dålig på att ljuga helt enkelt.

Kräftan 21/6-22/7

Under fredagen försöker du att inte bli upprörd när du får ett nekande svar på en förfrågan från din sida. Du vet att din vän är en upptagen person och att hen sällan kan vara lika impulsiv som du är. Kvällen blir trevlig och lagom social.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är på gång med en mängd olika aktiviteter just nu så både fredagen och den övriga helgen går alldeles för fort. Många Lejon verkar vara lite förälskade och det ligger ett skimmer av glädje över ditt tecken. Det här är också en bra period att lära känna nya människor.

Jungfru 23/8-22/9

Du drar dig för att säga hur mycket du avskyr en person i din bekantskapskrets. Även om det vore skönt att lätta ditt hjärta så vet du att den här typen av skvaller sällan stannar mellan två personer. Under kvällen får du ganska viktig information.

Vågen 23/9-22/10

Just nu gör du av med alldeles för mycket pengar på onödiga prylar. Du har svårt att motstå fina saker oavsett om du behöver dem eller inte. Du får helt enkelt undvika affärer och nätsidor den här fredagen annars kommer du att impulsköpa något du varken har råd eller plats med.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att det är vår och att ljuset är tillbaka. Du lever upp lite extra idag och vissa personer kan uppfatta ditt sociala sätt som flirtigt. Bry dig inte om spydiga kommentarer från avundsjuka människor. Njuta av livet och av att vara uppskattad.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är lite impulsiv idag och det gör att du fattar beslut utan att tänka efter först. Det som kan verka kanon för stunden kanske inte blir lika bra i ett längre perspektiv. Ett förslag är att du ventilerar dina idéer med en kollega som är lite mer försiktig. Kvällen blir rolig.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har bokat in varenda minut den här helgen så fredagen består mest av arbete och att ladda inför det som komma skall. Det blir en trevlig och lagom social dag och en mysig kväll där du passar på att rå om dig själv lite extra.

Vattumannen 20/1-18/2

Du kan var lite provocerande den här fredagen men det är mest för att du inte har tålamod med dumma frågor. Det finns speciellt en kollega som ofta öppnar munnen utan att tänka efter först. Kvällen kretsar kring familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Under fredagen försöker du avstyra något som du planerat in sedan länge, men det går inte så lätt som du hoppats. Ibland får man acceptera att ett löfte är ett löfte. Kvällen handlar om förändringar och om att växa som person.

Annons