Dagens horoskop måndag 8/8

07 aug, 2022
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

På måndagen försöker du att anpassa dig till nya förhållanden eller en ny miljö. Det blir en dag som handlar om att acklimatisera sig och att hitta sin plats. Väduren brukar ha lätta att knyta nya kontakter så den här dagen lär inte bli ett problem.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir en upplevelse för dig. Den kan vara både positiv eller lite jobbig beroende på om du är tillbaka i verkligheten eller om du har ledigt. Den här dagen bjuder på nya upplevelser och invanda miljöer. Kvällen blir mysig men inte så sen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du träffar helt rätt idag och din intuitiva pricksäkerhet imponerar på en chef eller vän. Tvillingen är inte det tecken som har bäst magkänsla, men just nu influeras du av din granne Kräftan och då ökar din sensibilitet betydligt. Idag väntar en överraskning.

Kräftan 21/6-22/7

Du ser inga problem med att forcera fram ett beslut medan din kollega tycker precis tvärtom. Hen vill att ni ska låta det här projektet få ta form långsamt och att varje avgörande ska tas med omsorg och eftertanke. Frågan är vem av er som driver igenom sin vilja.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du diskuterar väldigt mycket med en äldre släkting just nu. Ni har inte alls samma uppfattning om framtiden och det finns en risk att ni börjar gräla öppet om ni inte kan hitta en kompromiss. När det gäller din framtid så kan du vara väldigt envis.

Jungfrun 23/8-22/9

Under måndagen försöker du att hitta en rutin som håller dig flytande. Du är in i själen trött den här dagen och du behöver hänga upp dina åtaganden på rutiner som gör att du kan fungera utan att behöva tänka. Kvällen blir tidig.

Vågen 23/9-22/10

Just nu brister ditt resonemang på många punkter, men som det ofta är för inblandade parter är det svårt att se sina egna brister. Vad du borde göra är att ta ett steg tillbaka och till lite mer objektivt på situationen. Då kan du utveckla och förbättra.

Skorpionen 23/10-21/11

Under måndagen tar du ett välbehövligt initiativ. Du får en massa beröm för att du är så snabb på att fatta beslut och bra på att leda och driva projekt framåt. Du blir glad över allt ros som du får, men det gör att du samtidigt känner att förväntningarna på dig ökar.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns en risk att du inte orkar med att jobba den här dagen. Du verkar ha en lättare sjukdom eller liknande i ditt tecken som gör att du behöver vila upp dig. Under dagen blir du glad över ett uppmuntrande sms från en kollega.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen blir både lugn och ett litet äventyr på samma gång. Du njuter av att byta miljö, även om det handlar om en utflykt i närområdet. För dig är det bara skönt att slippa tänka på krav och förväntningar om så bara för några timmar.

Vattumannen 20/1-18/2

Du vet att du inte borde ägna den är dagen åt att arbeta om du är ledig men trots det har du svårt att helt släppa din dagliga plikter. Just nu är du uppbunden i flera olika projekt som kräver din närvaro på olika sätt. Trots det blir dagen härlig.

Fiskarna 19/2-20/3

Du samlar ihop dig för att möta den här dagen på ett nytt sätt. Du har kommit fram till att negativitet inte har i ditt liv att göra och att du ska möta varje ny utmaning med en positiv inställning. Att du är utvilad efter en härlig sommar gör det enklare.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons