Dagens horoskop fredag 12/8

11 aug, 2022
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

På fredagen laddar du inför helg oavsett om du arbetar eller är ledig. Det blir en bra och produktiv dag där du åstadkommer en hel del förändringar både i stort och i smått. Kvällen handlar om att träffa vänner och ha kul. Det blir en lite galen kväll.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir ovanligt lugn. Som vanligt är det en av dina favoritdagar. Du har inga direkta måsten utan kan göra lite som du vill den här dagen. Din kreativitet är på topp och inspirerar dig till stordåd. Kvällen handlar om att äta och om att njuta.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du blir lite frustrerad på en kollega eller vän idag. Hen har en förmåga att göra saker svårare än det behöver vara, samtidigt som hen inte tar råd från andra. Det är jobbigt att stå vid sidan och se på när någon du bryr dig om kämpar helt i onödan.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Den här fredagen handlar om att lära känna dig själv och att säga ja till ditt hjärtas önskan. Du har länge tryckt undan de känslor som du har, men du inser att om du inte agerar på dem så kommer du att ångra sig. Ibland måste man våga för att vinna.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du kan vara rätt så oresonlig när du sätter den sidan till och det gör du idag. När du väl bestämt dig kan du vara minst lika envis som ett jordtecken och då kan ingen rubba din åsikt. Idag befinner du dig i en situation som du egentligen borde backa ifrån.

Jungfrun 23/8-22/9

Under den här dagen väger du din vilja att påverka och driva igenom projekt mot dina moraliska värderingar. I just det här fallet verkar det krävas både vassa armbågar och en viss okänslighet för ömma tår om du ska nå dina mål. Frågan är hur du väljer att göra.

Vågen 23/9-22/10

Du böjer dig för en starkare persons vilja idag och det irriterar dig att du är så vek. Egentligen handlar det mest om att undvika konflikter. Du mår fysiskt dåligt av att människor grälar oavsett om de gör det med varandra eller med dig.

Skorpionen 23/10-21/11

Du bryr dig helt enkelt inte om en kollegas dilemma så det är ingen idé att hen försöker pracka på sina problem på dig. Du kan vara väldigt sval när det kommer till personer som inte vet att sätta gränser mellan arbete och privatliv.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här dagen handlar om att ta små men viktiga steg framåt. Efter ett bakslag i början på veckan börjar du långsamt att återhämta dig, men det måste få ta tid. Tålamod är din bästa vän. Kvällen handlar om en konflikt inom familjen.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen handlar om att vara fysiskt på topp och det är du verkligen. Efter att ha kämpat för att nå mål på mål är du redo att visa upp resultatet. Du både väcker beundran, avundsjuka och en hel del positiva reaktioner. Det blir en riktigt bra dag.

Vattumannen 20/1-18/2

Du servar en hel del idag men det har du inget emot eftersom du vet hur viktigt det är för din vän/släkting. Hen förlitar sig både på din råd och på hjälp som skjuts eller matlagning. Din ansträngning hjälper din vän att prestera och du blir riktigt stolt.

Fiskarna 19/2-20/3

En vän vill träffa dig idag, men även om du vill ses så vet du inte om du orkar. Kanske kan du bjuda hem hen på en odramatisk filmkväll med godis och skvaller istället för att ge dig ut i nattlivet. Din kropp behöver återhämta sig efter veckan.

Annons