Dagens horoskop lördag 24/9

23 sep, 2022
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Lördagen handlar om att ha kul och om att röra på sig. Det blir en bra och utvecklande dag där mycket händer. Du träffar nya vänner och du njuter av spännande och utmanande miljöer. Kvällen handlar om att sätta gränser.

Oxen 20/4-20/5

Den här lördagen satsar du ta det lugnt och om att göra saker i din egen takt. Du slipper anpassa dig efter andra och framför allt så slipper du sätta upp en glättig och social fasad när du egentligen vill vara för dig själv. Kvällen blir trevlig men lite för sen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du känner dig lite hängig idag och det kan vara en bra idé att stanna hemma och kurera dig. Det här är en dag som är som gjord för personlig reflektion och mysiga filmer. Under den här dagen får du nyheter som rör en inplanerad resa.

Kräftan 21/6-22/7

Du undersöker vilka gränser en vän har. Du tycker det är en smula underhållande att få hen att tänja på reglerna en smula. Det är just för att hen är så fyrkantig som den här typen av smärre övertramp blir roande. Kvällen handlar om att umgås i en större grupp.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har lite svårt att bestämma dig mellan olika aktiviteter idag. Det finns så många olika alternativ, men inget är exakt vad du är sugen på utan du får hitta den närmaste aktiviteten. Kvällen bjuder på socialt umgänge i nya miljöer.

Jungfrun 23/8-22/9

Du fungerar väldigt praktiskt den här lördagen. Oavsett om du arbetar eller ägnar dagen åt ett eget projekt så jobbar du systematiskt och effektivt. Du gillar att ha kontroll och idag är det ingen som stör din ordning och reda. Kvällen besvarar många frågor.

Vågen 23/9-22/10

Du sicksackar mellan sanning och lögn idag. Egentligen handlar det om att du vill undvika att såra känslor utan att direkt behöva ljuga. Det här blir en svår balansgång, men om någon klarar av den så är det du. Du vet att uttrycka dig smidigt.

Skorpionen 23/10-21/11

Lördagen handlar om att visa vem du är och om att vara kreativ. Du kan laborera lite med både känslor och uttryck idag, det enda viktiga är att du är sann mot dig själv. Under dagen möter du en person med massor av artistisk talang som imponerer på dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Att veta vad du vill är inte detsamma som att styra. Idag hamnar du i en situation där du förväntas att stiga fram och ta ledarskapet bara för att du vet vilken riktning du vill gå åt. Du tackar för förtroendet med låter någon annan ta ansvaret istället.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här helgen handlar om att träffa nya människor i nya miljöer och om att skapa möjligheter för framtiden. Du är ovanligt glad och social och människor dras till dig. På kvällen träffar du gärna vänner i avslappnande eller glittriga miljöer.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en del att göra den här helgen och det gäller att ligga i om du ska hinna ikapp. Kvällen handlar om att se en person för vad hen verkligen är utan att ha dina vanliga rosaskimrande glasögon på. Det kan bli både intressant och lite tråkigt på samma gång.

Fiskarna 19/2-20/3

Du ser inte vad du gör för fel idag, men du märker att något inte är som du brukar mellan dig och din vän. Du försöker att lyfta problemet, men din vän är väldigt tyst med vad hen känner, du får helt enkelt analysera ditt eget uppförande.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons