Dagens horoskop söndag 25/9

24 sep, 2022
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Du tar det lungt idag. Du behöver verkligen en dag som är på gränsen till långtråkig för att återhämta dig efter en intensiv vecka. Unna dig att vara lat och att inte göra någonting alls. Kvällen bjuder på en omväxlande konversation med en släkting.

Oxen 20/4-20/5

Idag hinner du pyssla en hel del och det gillar du. Det är en lugn dag även om du ser till att ha saker att göra. Under dagen försöker du kommunicera med en person som dragit sig undan dig. Hen kan vara ganska knepig, men du lyckas få hen att öppna upp.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en anledning till att du reagerar så starkt som du gör på en lukt eller ett synintryck. Det handlar om ett bortglömt minne från din barndom som plötsligt lyser igenom utan att du riktigt kan placera det. Det är en speciell upplevelse.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns olika sätt att hantera de utmaningar som du stöter på och du väljer, helt utan dåligt samvete den enklaste utvägen. Det blir en annorlunda och periodvis lite jobbig men ändå rolig söndag. En vän från din barndom hör plötsligt av sig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du drar dig undan vissa personer som du tycker blir lite väl familjära idag. Även om du framstår som lättsam och öppen så har du en ganska stor personlig sfär där ingen främling får inkräkta. Kvällen handlar om fysisk aktivitet och om att prestera.

Jungfrun 23/8-22/9

Du försätter dig i en lite jobbig sits idag och det krånglar till det för dig. Det handlar om att du har låtit antyda att du vet mer än du gör och nu försöker din vän pressa dig på information. När du är ärlig och säger att du inte vet tror din vän att du försöker lura hen.

Vågen 23/9-22/10

Du kan vara konstnärlig och uttrycksfull men Vågen är inte särskilt praktisk, i alla fall inte när det kommer till uppgifter knutna till en bruksanvisning. Som många personer är du nästan analfabet när du ska följa numrerade steg uttryckt i bildform.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag visar du upp en ny envishet som du inte haft tidigare. Det betyder att du stretar på långt efter att alla andra gett upp när det kommer till en viss uppgift. Det är svårt att säga om din envishet betalar sig, men det blir en ny erfarenhet för alla inblandade.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du ogillar en person som du av någon anledning måste vara artig och inbjudande mot. Helst skulle du vilja skära av alla band till personen ifråga, men av olika anledningar så kan du inte det. Kvällen bjuder på varierande aktiviteter.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen får du möjlighet att göra saker i lugn takt och du får även möjlighet att visa upp lite fantasi och kreativitet. Det blir en bra och utvecklande dag och en lugn och mysig kväll. En vän från förr söker kontakt med dig och det överraskar dig en smula.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är gränsen att hoppa av ett projekt som du inte lyckas få att fungera hur hårt du än försöker. Du trixar och fixar men inga av dina originella idéer tycks bita på det här problemet. Kanske är det dags att be om hjälp utifrån. Du kan inte klara av allt på egen hand.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag är du ute så mycket du kan. Om vädret är fint kan det blir ungefär från det du vaknar till strax innan du går och lägger dig. Du tycks ha hittat en ny passion i livet och den passionen är utomhus. Idag får du också höra lite skrämmande nyheter från en vän.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons