Dagens horoskop måndag 26/9

25 sep, 2022
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir lite annorlunda men väldigt produktiv och rolig. Du lär dig många nya saker och det ska gå fort. Just det att testa på nytt och vidga sin vyer är något av det bästa Väduren vet. Din gamla nyfikenhet har vaknat till liv igen.

Oxen 20/4-20/5

Den här måndagen handlar om att hinna med både det vanliga och saker som har med morgondagen att göra. Det kan mycket väl bli så att jobbar över några timmar, men det är något du är inställd på från början. Du får mycket beröm idag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här dagen försöker du unvika personer som du ogillar och hålla dig till dom som ger dig bra energi. Din strategi fungerar och det resulterar i en bra dag för din del. Kvällen handlar om att ta ansvar för människor och hjälpa till där det behövs.

Kräftan 21/6-22/7

Du är besviken och arg på en släkting. Hen har en förmåga att få dig att känna dig liten och du får hen att bli uppgiven. Det handlar om att ni ser på det mesta, arbete, ekonomi, utbildning på helt olika sätt. Hen har en mer konservativ uppfattning jämfört med dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du ser inga problem med att vara rak mot en chef men det kan leda till att hen reagerar på ett sätt som du inte förutspått. Även om hen känns flexibel och att hen lyssnar så är det fortfarande din chef och det kräver respekt från din sida.

Jungfrun 23/8-22/9

Du går under radarn idag och det passar dig utmärkt. Efter att ha allt för mycket fokus från cheferna är det skönt att kunna smälta in lite i bakgrunden. Kvällen handlar om att vara alert och om att hålla igång. Du känner ett behov av att röra på dig.

Vågen 23/9-22/10

Du ligger i förhandling med dig själv. Det handlar om framtidsplaner, om kompromisser och om viljan att försöka förändra det du inte är nöjd med. Just nu tänker du mycket och behöver komma fram till vad det är du vill med din framtid.

Skorpionen 23/10-21/11

Du tar dig an en massiv uppgift idag och det kan inge en känsla av hopplöshet i början. Det som är viktigt för dig är att komma igång, när du väl kommer in i det så inser du att det inte är så överväldigande som du trodde. Kvällen blir bra.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du ogillar kritik från medarbetare så därför blir du sur när en kollega kritiserar ditt sätt att arbeta. Tänk på att hen har rätt att ha åsikter om hur du jobbar om det påverkar hen så att hen får mer att göra. Ta åt dig av kritiken och dra lärdom av den.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen handlar om att ge både dig själv och andra utrymme. Du brukar sällan tränga dig in i människors personliga sfär, men just idag är du ovanligt glad och social och läser kanske inte de signaler som andra skickar ut. I övrigt en härlig dag.

Vattumannen 20/1-18/2

Du vill smälta det som händer, både privat och på arbetet och det är inte så lätt som det låter. Du får sällan vara ifred med dina tankar. Det är alltid så mycket människor omkring dig. Idag ges du dock möjlighet att vara själv i flera timmar.

Fiskarna 19/2-20/3

Du blir väldigt lätt irriterad just nu. Det kan vara småsaker som triggar dig och du har ingen aning om varför du blir så arg. Det handlar om en negativ influens i ditt tecken som framförallt riktar sig mot ditt tålamod. Den närmaste tiden bör du vara vaksam på ditt eget beteende.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons