Dagens horoskop tisdag 27/9

26 sep, 2022
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Du kan vara bossig ibland och det är en sida som du visar upp idag. Det har länge varit lite av en intern maktkamp mellan dig och en kollega som kan vara lika dominerande som du är. Idag tar du över i ett projekt och det kan göra din kollega irriterad.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen handlar om att fokusera på en sak i taget och om att koppla på din charm när det behövs. Du kan vara strategisk och hålla dina tankar för dig själv om det gynnar arbetet. Du får som du vill både genom att vara rak och genom att påverka indirekt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tar tag i en uppgift som de flesta undviker. För dig handlar det om att bevisa att du mycket väl kan göra alla uppgifter oavsett vad det är. Det är ett sätt att markera att du inte anser dig stå över någon annan. Kvällen handlar om en vän och hens problem.

Kräftan 21/6-22/7

Du reagerar starkt på ett uttalande idag. Du har haft dina misstankar om den här personen sedan tidigare men det är först idag som du får bekräftat precis hur radikalt hen tänker. Det här blir en svår situation för dig att förhålla dig till.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du ser inga problem med att ha en ojämn fördelning av arbete så länge det tippar över till din favör. Även om lejonet kan ta i när det behövs så är du ganska lat av naturen. Du har inget riktigt intresse av att slita om det inte ger dig en utdelning.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag är du bestämd, på gränsen till aggressiv och det imponerar på en kollega. Hen tycker att du är riktigt attraktiv när du visar upp den här lite mer dominerande sidan. Själv märker du inte ens de beundrande blickar som du får. Kvällen blir intressant.

Vågen 23/9-22/10

Idag bör du undvika situationer där du tvingas ta ställning eller situationer som kräver beslut från din sida. Du är om möjligt ännu mer velig än vanligt och det gör att varje sak som du ska bestämma dig för tar en evighet. Kvällen handlar om familje trubbel.

Skorpionen 23/10-21/11

Det finns en härlig dynamik i ditt tecken den här tisdagen. Du kastar dig över aktiviteterna för dagen med en entusiasm som ingen sett på länge. Energin får du från Solen men också från att du mår väldigt bra i ditt privatliv. Idag får du nyheter.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du förväntas samarbeta med en person som du tycker väldigt illa om. Om du biter ihop och ger det en chans kommer du att märka att ni fungerar bra ihop på en professionell nivå, därmed inte sagt att du någonsin kommer att gilla hens personlighet.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen blir väldigt intensiv. Du är uppe med tuppen och i säng väldigt sent. Det beror på flera faktorer varav en är att du kan ha mer än ett arbete eller en väldigt krävande fritidsaktivitet. Som tur är har du lyckats samla energi under måndagen.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tjafsar mycket med dina familjemedlemmar just nu och det beror på en frustration på arbetet snarare än att de har gjort något fel. Du har ibland svårt att hålla isär dina känslor när det kommer till jobb och det privata. Din familj håller sig undan idag.

Fiskarna 19/2-20/3

Tisdagen handlar om att ha stenkoll och det är inte riktigt din grej. Du kan ge ett sken av att du vet vad du sysslar med, men när saker blir för stora och abstrakta tappar du greppet lite. Här kan det vara bra att ha någon att bolla dina funderingar med.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons