Dagens horoskop onsdag 28/9

27 sep, 2022
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Det finns olika sätt att hävda sin makt på och idag stärker du din position genom charm och humor. Du har en fantastisk förmåga att veta när du ska vara en ledare och när du ska vara en i gänget, det är det som gör dig så unik. Kvällen blir intressant.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen blir en ganska bra dag tack vare att du faktiskt sett till att jobba på de senaste veckorna. Du har utnyttjat fördelen av att vara hemma någon extra dag och det betalar sig tillbaka nu. Kvällen handlar om goda ekonomiska nyheter.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du blir frustrerad på en person som hela tiden sätter sig själv först. Att få med hen i en grupp skapar alltid problem trots att hen är väldigt duktig på det hen gör. Du försöker lyfta problemet med en chef som anser att samarbetssvårigheterna ligger hos dig.

Kräftan 21/6-22/7

Den här onsdagen hoppas du på svar i en fråga som handlar om utbildning eller nya arbetsuppgifter. Du kanske inte får det svar du hoppats på, men när du väl smält beskedet så inser du att det ändå var det bästa som kunde hända dig i nuläget.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Att vara för snabb kan också skapa problem eftersom det ofta innebär slarv med detaljerna. Vad du behöver göra är att sakta ned tempot lite för att bli mer organiserad och få en bättre överblick. Det här är en lärdom som kan vara jobbig för Lejonet.

Jungfrun 23/8-22/9

Du har en förmåga att bli irriterad på fel personer idag. Du tror att saker är på ett sätt och du dömer utifrån det inte från fakta. När det sedan visar sig att du fått allt om bakfoten så måste du be om ursäkt, något du verkligen avskyr att göra.

Vågen 23/9-22/10

Idag är en bra dag för superlativ. Att berömma och se dina kollegor är det bästa sättet att gjuta olja på vågorna av upprördhet som finns i gruppen. Din vänlighet och din värme bli limmet som fogar ihop er idag. Kvällen handlar om något du glömt.

Skorpionen 23/10-21/11

Under onsdagen försöker du hitta din plats i en ny grupp eller ny miljö. Skorpionen är inte den som har lättast att acklimatisera sig, men du gör ditt bästa och du kopplar på din karisma. Trots att du bli välkomnad så känner du dig lite vilsen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under den här dagen är det bra om du håller dig till reglerna. Det kan låta enkelt, men när det kommer till Skyttar är det aldrig en smal sak att rätta sig i ledet. Det går emot hela din lite opportuna inställning till det mesta. Idag anstränger du dig lite extra.

Stenbocken 22/12-19/1

På onsdagen kan du sova lite längre än du brukar och det får både kroppen och knoppen att må bättre. Du är mer laddad för de utmaningar som dagen bjuder på. Kvällen handlar om att vara den som tar för sig och den som syns mest.

Vattumannen 20/1-18/2

Du behöver ett brejk från en vansinnigt enformig och utdragen arbetsuppgift. Även om du inte kommer undan den helt idag så kan du i alla fall variera den med lite mer utmanande och roliga saker. Kvällen bjuder på härliga nyheter som är värda att fira.

Fiskarna 19/2-20/3

Mycket handlar om din prestation idag oavsett om det är i smått eller stort. Du har mycket att bevisa, inte minst för dig själv. Den senaste tiden har ditt självförtroende dalat rejält och idag har du möjligheten att ändra på det.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons