Dagens horoskop torsdag 29/9

28 sep, 2022
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Nu börjar du känna att hösten är här på allvar och det får dig att vilja rymma. Väduren mår bättre när det är mer bestämt väder så som sommar eller vinter. Den här växlingen mellan temperaturer gör dig irriterad. Under dagen får du goda nyheter.

Oxen 20/4-20/5

Mörkret börjar smyga sig på dig och du blir tröttare både på morgonen och när du kommer hem efter jobbet. Det viktiga nu är att skapa bra rutiner som gör att energin håller hela vägen till det är dags att sova. Att träna kan vara en sådan god vana.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har ingen lust att bestämma över andra just idag eftersom du vet att dina beslut kommer ifrågasättas och utmanas. När du leder så vill du att människor så göra som du säger utan diskussion. Egentligen föredrar du att arbeta själv utan inblandning från andra.

Kräftan 21/6-22/7

Att säga kanske är inte detsamma som som att säga nej, det ska du vara medveten om. Nu när du försöker att undvika att vara hård så öppnar du upp för en möjlighet som du egentligen inte vill bjuda på. Våga vara lite mer bestämd och klar i det du säger.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du vill ha ett besked av din chef samtidigt som du inte vill pressa hen eftersom att du vet att det kan leda till problem. Den här väntan gör dig frustrerad och det går ut över ditt humör. Idag fräser du en gång för mycket åt fel person och det får du äta upp.

Jungfrun 23/8-22/9

Du vill inte vara allt för bestämd eftersom då kanske du stänger dörren till nya möjligheter. Genom att ge vaga svar idag låter du skymta att du är öppen för förändringar även om du är ganska nöjd med det du har idag.

Vågen 23/9-22/10

Du agerar snabbt och utan tvekan när en kollega råkar ut för allvarliga problem idag. Många omkring dig blir förvånade över hur handlingskraftig du är. Det finns två typer av Vågar, den bestämda i akuta situationer och den veliga när det kommer till det mer vadagliga.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag är det din tur att få vara stjärnan. Njut av din tid i rampljuset och oroa dig inte så mycket, det här är en dag att njuta av. Ta för dig av allt beröm istället för att älta det du kunnat göra bättre. Kvällen handlar om att fira eller umgås med vänner.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Torsdagen blir en aktiv dag, särskilt för sent födda Skyttar. Du har mycket som du ska hinna med och tiden är knapp. Ta gärna hjälp av en bättre organiserad kollega som kan stötta dig med tips och råd. Kvällen blir härligt svettig och aktiv.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här torsdagen har du en del att stå i både på jobbet och hemma. Det handlar om att hinna med saker som du normalt inte gör på vardagen samtidigt som du ska hinna med dina vanlig åtaganden. Som tur är så blir en aktivitet inställd och det ger dig mer svängutrymme.

Vattumannen 20/1-18/2

Du längtar efter en person som du inte hinner träffa alls just nu. det kan vara en vän, släkting eller flamma. Det här är någon som alltid får dig att må bra och bli lugn, något som du verkligen behöver just nu. Kvällen handlar om familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du säger ja fast du menar nej och det skapar förvirring. Du vill inte verka svår att samarbeta med därav ditt ja, men i själva verket så är det här en uppgift som du inte anser bör ligga på dig och som du egentligen inte vill ha med att göra.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons