Dagens horoskop fredag 30/9

29 sep, 2022
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

SVäduren 21/3-19/4

Fredagen blir en dag su får tänka om och tänka rätt. Du har gjort ett antagande som visar sig vara väldigt fel och du tvingas försöka se problemet från ett annat perspektiv. Det här är en frustrerande men väldigt nyttig läxa. Kvällen blir lite vild.

Oxen 20/4-20/5

Du avvaktar med ett besked till sista minuten. Du har sagt ditt och frågan är om din vän anpassar sig eller om hen gör som hen planerat och struntar i att du blir utlämnad ur planerna. Själv är du pragmatiker och ser fördelarna med båda scenarierna.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en bra fredag där du får mycket gjort på kort tid. Din effektivitet höjs också för att du vet att du kommer ifrån lite tidigare om du är klar. Kvällen handlar om en aktivitet som du sett fram och längtat efter. En riktigt bra fredag med andra ord.

Kräftan 21/6-22/7

Du kan var både romantisk och svartsjuk och idag visar den nyförälskade Kräftan prov på båda delarna. Du överöser din partner med ömhetsbevis samtidigt som du bevakar hen svartsjukt. Som singel blir det här en rätt oskuldsfull och flirtig dag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

På fredagen försöker du hitta ett sätt att få saker att fungera så smidigt som möjligt, men det är inte lätt när det kommer missnöje från så många olika håll. Det är svårt att kompromissa när viljorna drar än hit och än dit. Här gäller det att vara mer bestämd än lyhörd.

Jungfrun 23/8-22/9

Du längtar bort den här fredagen och det gör att du ägnar en större del av dagen åt att dagdrömma snarare än åt att jobb effektivt. Det här är ovanligt för den ganska samvetsgranna Jungfrun. Dina kollegor känner inte igen dig.

Vågen 23/9-22/10

Fredagen handlar om att ha kul, slappna av och njuta av dagen. Det blir en härlig dag med olika utmaningar som triggar dig. På eftermiddagen väntar nyheter om en chef. Kvällen handlar om ny miljö och god mat. Det blir en bra men sen kväll.

Skorpionen 23/10-21/11

Du har svårt att bestämma dig idag men det är kanske inte så konstigt med tanke på att du har så många olika alternativ att överväga. Idag märker du att det skvallras en hel del på din arbetsplats och det råder ett sjudande missnöje under ytan.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en underlig men ändå rolig dag där du får mycket gjort. Det finns få personer som kan uppskatta konflikter och drama lika mycket som du gör. Idag till och med uppmuntrar du lite skvaller bara för att röra om i grytan lite.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här fredagen verkar du vara på väg någonstans för att att göra något du älskar i helgen. Det kan vara en tävling, en hobby eller bara ett litet äventyr. Det är nerver, glädje och en massa skratt inblandat i dagens aktiviteter. Det blir en härlig fredag.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag måste du anpassa dig inte till bara en utan minst två personer och det stör dig. Du vill kunna agera helt fritt så därför är kompromisser av det här slaget oerhört påfrestande. Kvällen blir trots allt mysig och bjuder på god mat och frisk luft.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en bra avslutning på en turbulent vecka. Du kan slappna av och njuta tillsammans med vänner, din partner eller din familj. Det här fredagen fokuserar du på värme och närhet, något som får dig att må bra. Du lägger jobbet åt sidan.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons