Dagens horoskop lördag 1/10

30 sep, 2022
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Lördagen handlar om höst och om att mysa in helgen. Det kan vara en brunch med vännerna, en lång förmiddag tillsammans med familjen eller så har du en riktigt härlig och dekadent lördag för dig själv. oavsett hur din dag ser ut så handlar den om att njuta.

Oxen 20/4-20/5

Du hjälper till att fixa och trixa en del idag. Det ligger lite gnabb i luften men du ser till att hålla dig utanför den här konflikten. Dagen bjuder också på frisk luft, god mat och en skön nattsömn. Även om du jobbar hårt så finns det tid för vila,

Tvillingarna 21/5-20/6

Du kan vara lite väl på idag. Du vill göra allt och du ringer dina vänner alldeles för tidigt för deras smak. Vissa Tvillingar kan vara morgontrött men oftast är de upp med tuppen och det finns roliga aktiviteter som väntar. Försök att lugna ned dig något.

Kräftan 21/6-22/7

Du försvarar både dig och en vän trots att du är väldigt medveten om att ni gjort en felbedömning. Det är svårt för dig att erkänna ditt misstag så du skyller på yttre omständigheter istället för att vara uppriktig och be om ursäkt. Ett något barnsligt beteende.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du drar dig för att tacka ja till en fest eller middag eftersom du väntar på ett attraktivare erbjudande som du tror kan komma idag. Tänk på att risken är att du blir hemma ikväll eftersom du inte kan bestämma dig i tid. Varför chansa?

Jungfrun 23/8-22/9

Du vet vad du vill och du är väldigt tydlig med det du känner. Den här tydligheten är bra eftersom den underlättar din kommunikation med din vän eller partner. Jungfrun mår som bäst när hen vet hur hennes nära och kära tänker.

Vågen 23/9-22/10

Du siktar högt idag men du når inte hela vägen fram. Trots det så är du ganska nöjd med din insats. Du vet att du har gjort bra ifrån dig i förhållande till den tid du investerat i det här projektet. Kvällen handlar om kärlek och om romantik.

Skorpionen 23/10-21/11

Du investerar mycket känslor i en relation och det kan få dig att känna dig utlämnad. Du brukar föredra att vara den som sätter upp en kylig fasad medan din partner öser på med sina känslor, i den här relationen är det precis tvärtom.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under lördagen försöker du göra en insats utomhus. Det kan vara i en egen trädgård eller genom att hjälpa en vän eller en förening. Det blir en bra men ganska tuff dag. Kvällen handlar om att ta ett steg i taget och att inte stressa.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag testas din nerver ordentligt. Det var länge sedan du var så här nervös, men du vet att det också pekar på hur mycket det här betyder för dig. Tack vare att du kan samla ihop dig så kan du prestera på topp trots fjärilar i magen. Kvällen blir flirtig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du vet vad du vill men du vet också att du inte kommer kunna driva igenom dina förslag helt och hållet. Du börjar med att plantera in en idé som förhoppningsvis kan växa sig till något som liknar din ursprungliga plan. Kvällen blir mysig.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tillbringar det mesta av den här dagen utomhus och den friska luften gör dig gott. Du behöver verkligen komma ut och bara vara. Det är så mycket som händer på jobbet att helgen blir en arbetsfri oas som ger dig energi och livslust.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons