Dagens horoskop söndag 2/10

01 okt, 2022
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Söndagen blir annorlunda och lite äventyrlig vilken passa den våghalsiga Väduren som handen i handsken. Du har en rolig och aktiv dag som får dig att tänka på annat än vardagliga problem. Kvällen handlar om smaskigt skvaller och intressanta iakttagelser.

Oxen 20/4-20/5

Du är på ganska gott humör den här söndagen även om det blir lite segt innan ni kommer iväg på en planerad aktivitet. Det är så många om och men innan ni kommer till skott. Ibland kan du vara tålamodet själv och det visar du prov på idag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är glad över att höra nyheter som har med ekonomi och den kommande vintern att göra. Det här är information som hjälper dig att planera framåt och det är du tacksam för. Kvällen handlar om att få vara lat och slippa göra någonting alls.

Kräftan 21/6-22/7

Du ställer krav på en relation och det finns en risk att personen i fråga ryggar tillbaka. Hen ser inte riktigt på ert förhållande på samma sätt som du gör. Det handlar om att investera tid och engagemang något hen inte riktigt kan prioritera just nu.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du får svar på flera frågor idag och det känns skönt tills du inser att svaren väcker fler frågor än de besvarar. Ibland är det bra att veta vad det är man ber om innan man får det för då är det försent att ångra sig. Det är bara att forska vidare.

Jungfrun 23/8-22/9

Söndagen blir härligt inaktiv. Det kan finnas utrymme för lite träning eller en kortare promenad men annars tillbringar du dagen tillsammans med dina favoritserier eller en bra bok. Kvällen handlar om vissa lustiga fakta som du får höra om.

Vågen 23/9-22/10

Du är inte på humör för att diskutera känsliga ämnen den här söndagen. Du har varit mentalt utkörd i veckan och vad du behöver är en frizon utan krav. Din familj accepterar att du vill vara ifred och du kan njuta av en väldigt skön och lugn söndag.

Skorpionen 23/10-21/11

Du är gärna utomhus och njuter av den annalkande hösten. Det känns i vinden och i luften att vädert är på väg att ställa om sig och bli kallare. Du hittar inspiration i höstens vackra färger och unika ljus. Det blir en kreativ och rolig söndag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du fortsätter att sticka huvidet i sanden för att slippa konfronteras med vissa problem som du har hemma. Genom att ignorera dem tänker du att de försvinner, men de blir snarare värre än bättre. Den här söndagen bör du ta tjuren vid hornen en gång för alla.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag slappnar du av lite i alla fall på eftermiddagen. Det har varit en nervös och spänd helg men den har gett utdelning och då är det värt både illamående och magknip. Du umgås med ett mindre gäng som delar dina intressen och era band har blivit starkare.

Vattumannen 20/1-18/2

Du vill få en del gjort innan du beger dig ut på en längre biltur. Det kan vara småpyssel hemma eller på ett landställe. Det kan även handla om att hjälpa en vän eller släkting. Dagen går fort och du önskar att helgen var lite längre.

Fiskarna 19/2-20/3

På söndagen försöker du att vara praktisk men det går inte riktigt som du tänkt dig. Du gillar att linda in allt det praktiska i en moln av kreativitet och konstnärlighet vilket tar udden av den intention som du hade från början. Kvällen bjuder på en härlig överraskning.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons