Dagens horoskop måndag 3/10

02 okt, 2022
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Måndagen handlar om att planera framåt och tänka rationellt. Du är en person som gärna ser de stora sammanhangen men som kan bli obekväm när det kommer ner på detaljnivå, något du måste försöka arbeta med den här dagen. Kvällen blir intensiv.

Oxen 20/4-20/5

Du rusar in i olika projekt idag. Efter att inte ha varit på topp, varken fysiskt eller entusiastiskt under en tid så känner du att din energi sakta men säkert är på väg tillbaka. Din chefer älskar att se dig kanalisera din arbetsglädje på det här sättet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns mycket du kan förändra, men varje ändring bör börja med ett litet steg. Ibland tar du till lite drastiska metoder för att det ska hända något, men en långsiktig förändring kräver planering och målfokus. Du får hjälp med att sätt långsiktiga mål idag.

Kräftan 21/6-22/7

Under den här dagen försöker du att inte arbeta ihjäl dig. Du är inte riktigt på topp varken när det kommer till arbetsmoral eller hur du mår så du sparar på krafterna. Det kan skapa en irritation bland dina kollegor som får bära merparten av jobbet idag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns en konflikt som kan se ganska trivial ut på ytan men som rymmer många djup och lager av sårade känslor. Om du är oförsiktig kommer du att dras in i den här soppan och då blir det svårt att ta sig ur. Kvällen handlar om fysisk attraktion.

Jungfrun 23/8-22/9

Du kan vara lite petig med detaljer och i de flesta fall ser dina kollegor det enbart som en fördel att du är så noggrann. Idag är du dock inne och petar på ett område som du inte har att göra med och det kan skapa oro. Kvällen handlar om nyheter.

Vågen 23/9-22/10

Du vågar säga vad du tycker och tänker vilket är bra. Det är inte alla som är så här frimodiga som du är och därför är din ärlighet extra uppskattad idag. Under eftermiddagen passar det bra att unna dig själv lite extra lyx,. Kvällen handlar om vänskap.

Skorpionen 23/10-21/11

Du känner dig ovanligt kreativ idag och du hittar sätt att vidarebefordra det i ditt arbete. Det blir en bra och utvecklande dag som handlar om att våga tänja på gränserna utan att bli allt för rädd för konsekvenser. Skorpionen är väldigt bra på våga testa.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du ser inga problem med att en vän hamnar i klistret för något du har gjort. Ur din synvinkel har du tagit smällar för hen och det är inte mer än rätt att hen gör det för dig. Tyvärr ser inte din vän på situationen på samma sätt som du gör. Förbered dig på en twist.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här måndagen är jättelång, högintensiv och jobbig, men det är när du pushar dig själv på det här viset som du utökar din uthållighet och bättrar på dina resultat. Det blir en lång måndag men den bjuder också på skratt, överraskningar och en hel del härligheter.

Vattumannen 20/1-18/2

Du ser inte några problem med att vara borta så mycket som du varit från jobbet den senaste tiden. Även om du försöker att prestera på topp när du är där så märks din frånvaro, du är saknad. Kvällen handlar om familjen och om ett familjeråd.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vet att du både kan och vill, något du bevisar idag. Det finns ett sting i ditt sätt att arbeta och en drivkraft som periodvis saknats hos dig. Både dina kollegor och dina chefer är glada att se dig i ditt esse. Kvällen ser mysig ut och bjuder på en härlig värme.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons