Dagens horoskop tisdag 4/10

03 okt, 2022
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Den här tisdagen handlar om ett litet misstag som får oanade proportioner, kanske mest för att du har så svårt att erkänna att du gjort fel. När det kommer till prestation kan Väduren vara väldigt stolt och ha svårt att se dina egna brister.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en bra tisdag där du jobbar på i en ett ganska högt tempo utan att fundera så mycket. Den här dagen handlar om att tänka praktiskt och om att göra saker för att underlätta för dig själv längre fram i veckan. Idag flirtar en kollega med dig och du blir smickrad.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det är svårt för dig att bestämma dig just nu. Det är så många alternativ som är frestande och då blir du velig. Tvillingen avskyr att missa något som är kul eller stimulerande vilket kan skapa problem. Kvällen bjuder på ett härligt skvaller.

Kräftan 21/6-22/7

Idag plockar du fram en mindre sympatisk sida av dig själv. Det handlar om en person som du ogillar som har råkat i klistret och du kan inte låta bli att gotta dig en smula åt hens problem. Kvällen handlar om en fysisk aktivitet eller en tävling.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har så mycket i tankarna just nu att du glömmer bort vad det är du borde vara uppmärksam på. Just oförmågan att vara närvarande i nuet är något som du sedan en tid har tampats med. Vad du behöver är en time out för att fundera igenom det här problemet.

Jungfrun 23/8-22/9

Dagen blir rolig men inte så händelserik. Just nu uppskattar du de små smultronen i livet och det gör att du ser det positiva i den gråaste vardag. Din kollegor uppskattar ditt soliga humör och din torra humor. Idag får du hör en otrolig nyhet.

Vågen 23/9-22/10

Du tar en sak i taget och det är bra för dig att göra det eftersom då undviker du att försätta dig själv i situationer som kräver många val. Du har svårt att prioritera just nu utan föredrar att någon annan leder och styr upp det du ska göra. Kvällen blir härligt overksam.

Skorpionen 23/10-21/11

Du är en person som inte har några som helst problem med att vara flexibel och våga tänka utanför boxen. Idag är det två egenskaper som kommer till nytta. Du lyckas att få ihop en lösning på ett problem som din kollegor har brottats med i veckor.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det är ingenting som är enkelt eller självklart idag och det stör du. Du har svårt att få ihop den här dagen på ett bra sätt, det är alldeles för många yttre faktorer som du inte kan påverka som bråkar med dig. Ta gärna råd och stöd av en kollega om du kör fast.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen blir intensiv på ett bra sätt. Tack vare att du är utvilad och pigg så får du in mer energi i jobbet än du brukar. Du får också en trevlig komplimang av en kollega idag och du inser att hen antagligen flirtar lite med dig. Kvällen handlar om en utmaning.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här tisdagen tar du tag i en hel del måsten som du skjutit upp för länge. Det är tråkiga saker som du egentligen helst vill undvika men som det inte går att lägga över på någon annan. Kvällen handlar om att belöna sig själv för ett väl utfört arbete.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en ganska lugn tisdag där fokus ligger på detaljer och på att avsluta på ett snyggt sätt. Det här är egentligen en av dina bästa bitar med jobbet så länge du inte behöver stressa för mycket. Kvällen handlar om en privat passion som du har.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons