Dagens horoskop onsdag 5/10

04 okt, 2022
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Det blir en helomvändning den här onsdagen. Saker som du planerat går fel och du måste använda din kreativitet och din fantasi för att lösa de dilemman som uppstår. Som tur är så kan Väduren vara väldigt uppfinningsrik, särskilt under press.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen handlar om att njuta i stora drag. Du tar dagen lite som den kommer. Du stressar inte oavsett om du har mycket eller lite att göra. Det är viktigt för dig att att hitta harmonin i vardagen och idag är det precis det du lyckas med.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du kan verka lite stingslig idag. Det har varit en ganska påfrestande tid både privat och arbetsmässigt vilket påverkar ditt humör negativt. Idag möter du en person som får dig att tackla dina utmaningar på ett nytt sätt och det känns befriande.

Kräftan 21/6-22/7

Du drar dig undan socialt umgänge idag och håller dig till dem som står dig närmast. Det beror mest på att du inte riktigt orkar med människor just nu, det kan vara att du är på väg att bli krasslig eller så är du bara på allmänt dåligt humör.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Har du ett förhållande kan det vara trubbel i paradiset just nu. Du verkar ha lätt för att hamna i konflikt med en närstående och det är påfrestande för er relation. Vad du behöver är att komma iväg på något lättsamt, som en utekväll med kompisarna.

Jungfrun 23/8-22/9

Det finns ett visst förakt för systemet idag och det märks på ditt sätt att tänja och sträcka på reglerna. Du vill se precis hur långt du kan gå utan att människor omkring dig börjar säga till på allvar. Det här är ett väldigt karaktär främmande beteende för dig.

Vågen 23/9-22/10

Du utnyttjar en svaghet i systemet för att vinna fördelar idag. Vanligtvis brukar Vågen vara den som tar ett steg tillbaka för att låta andra ta plats men inte idag, idag är det du som tar för dig. Under eftermiddagen får du tråkiga nyheter från en chef.

Skorpionen 23/10-21/11

Du kan vara väldigt slug när du vill och det vill du idag. Det handlar inte bara om att vinna fördelar, det handlar också om att visa upp sig i ett sammanhang som kan vara främjande för din karriär. Kvällen handlar om en het diskussion av något slag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du surnar till på en person som inte riktigt förstår vad det är du försöker säga. Att ni inte når fram till varandra beror på att ni inte uttrycker er på samma sätt. Det är lite som om ni pratade två helt olika språk. Försök att uttrycka dig mer klart.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen blir en riktig utmaning för din del. Du ska både hantera en konflikt, stå upp för dig själv och orka argumentera för något som du brinner för. Kvällen handlar om heta känslor, passion och ett visst mått av humor. Det blir en spännande kväll.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har inget tålamod med människor som anser sig vara förmer än andra. Du blir irriterad på den här typen av inställning och det markerar du idag. Kvällen handlar om att försöka komma igång med en hobby eller kanske med att gå på gym.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har en del som du vill ha sagt men du vet att det är nästan lika viktigt hur du säger det som vad du säger så därför väljer du både ord och tonfall på guldvåg. Din försiktighet lönar sig och du når den framgång som du eftersträvat. En bra onsdag.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons