Dagens horoskop torsdag 6/10

05 okt, 2022
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen försöker du tänka på detaljer före helhet och det är jobbigt för dig. När dina kollegor med förtjusning gottar ned sig i småprojekt känner du en rastlöshet istället. Kvällen handlar om att byta fokus helt och göra något som sticker ut.

Oxen 20/4-20/5

Den här torsdagen handlar mycket om rutiner. Oxen är trygg när det inte blir för många överraskningar i vardagen. Den här dagen kan också handla om nyheter som rör ledningen på ditt företag, det blir lite att fundera över för din del.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du ser många roliga möjligheter den här torsdagen. Det finns en uppfinningsrikedom och en busighet som får dig att göra och säga de mest oväntade saker. Som singel kan det här vara dagen då du stöter på en person som fullkomligen förtrollar dig.

Kräftan 21/6-22/7

Du har en ganska lugn inställning till allt som bör hinnas med den här dagen. Din manjana, manjana inställning kan gå några av dina kollegor på nerverna. Försök att öka hastigheten på ditt arbete utan att för den sakens skull stressa upp dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du undersöker en massa intressanta möjligheter idag men det troligaste är att du håller dig till din första plan ändå. Du tycker att det är viktigt att vara öppen för nyheter och inte låsa dig vid det som du är bekväm med. Kvällen handlar om familjen.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag gör du av med lite för mycket pengar på ett spontanköp. Visst är det här något som du suktat efter länge, men just nu är det kanske inte rätt tid för den typen av utgifter. Det här kan vara något som du bör fundera på att lämna tillbaka.

Vågen 23/9-22/10

Du sicksackar dig fram mellan olika kollegors åsikter idag och du försöker hitta en kompromiss som passar alla. Det här är ingen enkel uppgift, men det kan gå vägen om du bara tar dig tid och lyssnar på vad människor är mest missnöjda med.

Skorpionen 23/10-21/11

Du ser allvarligt på ett problem som har med en kollega att göra. Hur mycket du än tycker om hen så är det svårt att blunda för att hen inte riktigt sköter sitt arbete. Du har försökt att lyfta fråga, men varje gång det kommer på tal så går hen in i försvarsställning.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just idag vill du inte ta itu med de mest akuta problemen eftersom de är ganska enformiga och tråkiga att hantera. Du kan vara väldigt bra på att hitta på ursäkter för att undvika det du inte vill göra, något som en kollega får erfara idag.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här torsdagen går väldigt fort. Det är fart och fläkt över den här dagen och helt ärligt hinner du inte tänka så mycket. Det är bra att hålla igång, men du skulle också behöva lite tid till reflektion. Kvällen handlar om förberedelser av något slag.

Vattumannen 20/1-18/2

Du gör ditt jobb och du gör det väldigt bra. Ingen kan klaga på din kompitens, men din chef tycker inte att du visar någon entusiasm för dina uppdrag. Kvällen handlar om att vägleda och hjälpa en vän eller släkting som behöver lite tips från dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Du drar en slutledning om en situation på jobbet och det du kommer fram till är nära men inte helt korrekt. Det finns fakta som du inte känner till och som bör vägas in i den här ekvationen. Du behöver skaffa dig mer information. Kvällen blir stressig.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons