Dagens horoskop fredag 7/10

06 okt, 2022
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Fredagen handlar om att säga ifrån även om det sårar människor som du tycker om. Du kan inte bli en dörrmatta bara för att du vill ta hänsyn till andra personer. Stå upp för dig själv och visa att du är en person med en stark integritet.

Oxen 20/4-20/5

Du älskar fredagar. Det spelar ingen roll om du arbetar eller är ledig i helgen, det ändå är veckans bästa dag. Du är på ett strålande humör och du duperar din fiender med din charm och överöser dina vänner med värme. Kvällen blir sen men mysig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är i behov av ett miljöombyte men just nu verkar det vara svårt att komma iväg. Oavsett om det är en dag för inspiration eller en kurs så ser de flesta möjligheter låsta ut. Du måste försöka hitta glädjen och äventyret på hemmaplan istället.

Kräftan 21/6-22/7

Du är ganska kaxig just nu och det finns en risk att du tar dig vatten över huvudet den här fredagen. En chef utmanar dig med en uppgift som du egentligen inte har kunskap nog att klara av men du hugger direkt. Nu är det upp till bevis.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns en seg envishet i ditt tecken just nu som faktiskt är ganska bra för díg. Den dämpar lite av ditt vanliga impulsiva beteende och gör att du kämpar på även om det är motvind. Kvällen blir härligt glittrande, du utökar din sociala bekantskapskrets.

Jungfrun 23/8-22/9

Du skulle gärna vilja ha in lite nytt blod på arbetet, men just nu så går det segt med att hitta de personer som ni söker. Du känner dig frustrerad och irriterad på dina kollegor. Du skulle behöva lite omväxling. Kvällen blir förvånansvärt lättsam.

Vågen 23/9-22/10

Det finns inga genvägar just nu så acceptera det faktum att det bara är att mata på tills du är klar. Om du inte tänker så mycket utan bara gör så kommer det gå både fortare och enklare än om du börjar analysera din situation. Kvällen blir trevlig med ett humoristiskt inslag.

Skorpionen 23/10-21/11

Du gör bort dig inför en arbetskamrat och du upplever det som betydligt mer genant mot vad hen gör. Skorpionen tycker inte om att förlora kontrollen men samtidigt är det nyttigt för dig att göra det. Kvällen handlar om att anstränga sig för någon annan.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag vill du överraska en vän, men du är inte riktigt säker på hur hen kommer att reagera på dina planer. Hen gillar egentligen inte överraskningar så det här blir en svår nöt att knäcka. Kvällen blir härlig och annorlunda. Du tar ut svängarna rejält.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen handlar till stor del om att ta sig från punkt A till punkt B. Det blir en bra dag där sammanhållningen mellan gruppen är ovanligt stark. Du bjuder på din charmigaste sida och en vän eller kollega blir lite förtrollad av dig, något du inte märker av.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har många olika saker du vill hinna med innan du kan ta helg och det blir lite stressigt mot slutet. Vad du borde bli bättre på är att planera med marginal om saker kommer att dra över, något du sällan gör. Eftermiddagen blir lugn.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är upprörd, men du gör ditt bästa för att dölja dina känslor. Du vill inte att dina kollegor ska få reda på hur känslig du är när det kommer till personliga skämt. Kvällen handlar om att träffa familj eller din partner. Det blir en mysig avslutning på arbetsveckan.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons