Dagens horoskop lördag 8/10

07 okt, 2022
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

SSVäduren 21/3-19/4

På lördagen satsar du på att göra härliga saker som du inte hinner med i vanliga fall. Det blir en aktiv och social dag där du får komma till din rätt. Du verkligen briljerar med din charm och din humor. Kvällen blir tvärtemot vad du planerat.

Oxen 20/4-20/5

Dagen handlar om lugn och om att vara utomhus. Det blir en frisk dag som bjuder på harmoni, god mat och sinnesro. Eftermiddagen kan bli ganska aktiv men du har energin att orka med att hålla ett högt tempo under dagen. Du mår riktigt bra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag ska du hinna med både det praktiska och det roliga. Det blir en fullmatad dag som även innehåller en del färdsträckor. Just nu finns det en rastlöshet hos dig som gör att du kan ha svårt att sitta still i en bil eller annat färdmedel. Det kryper i kroppen på dig.

Kräftan 21/6-22/7

Du försöker att hinna med att träffa en vän som du inte sett på ett tag. Ju mer sällan ni ses ju mer längtar du efter hen. Det är något lite beroendeframkallande med den här personen, kanske främst för att ni är så olika som ni är. Det blir en bra dag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du oroar dig mycket för vad människor omkring dig ska tycka och det ligger inte i Lejonets natur i vanliga fall. Du brukar strunta i omvärldens godkännande och det är lite av din charm. Den här osäkerheten har du delvis lånat från Vågens tecken.

Jungfrun 23/8-22/9

Dagen handlar om utomhusaktiviteter och om att ha kul. Du umgås med nära vänner eller familjen vilket gör det här till en härligt harmonisk dag. Kvällen handlar om att kunna tackla en förlust och hitta nya lösningar på ett problem.

Vågen 23/9-22/10

Du kan vara rätt så dramatisk när du sätter den sidan till och det gör du idag. Du förstorar upp en situation som det inte ligger så mycket bakom som du tycks tro. För dig handlar det mest om känslor och om att du vill få bekräftelse.

Skorpionen 23/10-21/11

Det blir en bra och lagom aktiv lördag där du håller igång från relativt tidig morgon. Det här är en dag då du gärna omger dig med barn eller djur eftersom deras spontanitet och närvaro i nuet får dig att slappna av och må bra.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det är drama i ditt liv, särskilt om du har ett förhållande. Ni har länge haft en del slitningar i er relation och det beror delvis på att din partner känner av din frihetslängtan. Även om du inte vill ur förhållandet så vill du att det ska förändras och växa.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen handlar både om vänskap, om svartsjuka, dramatik och om att prestera. Det blir ett ytterst märklig dag och en ännu märkligare kväll. Du lyckas bra och du vill fira det och det är då du hamnar mitt uppe i all drama. Det blir riktigt roligt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är ute en hel del den här lördagen. Solen och den friska luften gör dig gott. Du njuter av lugn och ro och friluftsliv. Att få en paus från vardagen och bara kunna andas ut gör dig gott. Kvällen handlar om att uttrycka sin kreativitet i mat eller bak.

Fiskarna 19/2-20/3

Du utnyttjar den här dagen till att komma ifrån för några timmar. Det blir en skön dag med betoning på familj och vänskap. Kvällen handlar om att samla in idéer för den kommande vintern. Prisbilden i samhället gör att ni som familj måste börja tänka om.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons