Dagens horoskop söndag 9/10

08 okt, 2022
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Söndagen blir ett riktigt Vädursäventyr. Du verkar tillbringa stora delar av dagen utomhus och du ägnar den till att göra annorlunda, lite vågade och spännande aktiviteter. Du njuter verkligen av den här dagen. kvällen handlar om att samla ihop sig.

Oxen 20/4-20/5

Under den här söndagen hinner du med en liten resa, klassisk söndagsfika, utomhusaktiviteter och en hel del plock och städning. Även om det till stora delar blir en intensiv dag så andas den ändå något fridfullt och energigivande.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är ganska envis när det kommer till saker som du vill eller inte vill göra och den här dagen avstår du eller helt enkelt undviker det du inte har lust med till förmån för roligare aktiviteter. Det blir en bra dag som kanske efterlämnar lite dåligt samvete med tanke på det du inte gjorde.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en kärna i allt som du gör den här söndagen. Det handlar om allt från de människor som du träffar till vilka aktiviteter du deltar i. För dig kretsar söndagen främst kring din närmaste krets och kring vikten av att hålla samman din innersta krets.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du bröstar upp dig lite idag. Det handlar om att du möter ett annat Lejon och du vill markera revir. Även om Lejonet är ett flockdjur och trivs bäst i grupp så ogillar du när någon ny kommer in i gruppen, särskilt om hen försöker inta en ledande roll.

Jungfrun 23/8-22/9

Dagen handlar om små konflikter och stora känslor. Det är inte alltid du har lätt att uttrycka dina känslor i ord trots att du har Merkurius som härskarplanet. Just när det kommer till saker som rör hjärtat föredrar du handling istället för ord och det kan skapa missförstånd.

Vågen 23/9-22/10

Du är lite trött på en släkting som aldrig har tid att ses. Trots att du brukar vara ganska tolerant när det kommer till olika personers behov av frihet så ser du också ett värde i att kompromissa, särskilt när det kommer till familjen. Hen prioriterar aldrig er andra.

Skorpionen 23/10-21/11

Du söker till dig ny jaktmarker idag, bildligt talat. Du är trött både på dina vänner och din närmiljö vilket gör att du kanske prövar något nytt på en annan ort idag. En gruppaktivitet är en bra sätt att möta nya spännande människor på, och du längtar efter lite friskt blod.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du tar det lugnt och vilar dig en hel del idag. Du verkar inte må helt bra. Det kan vara att du håller på att dra på dig någon höstförkylning eller så är det helt enkelt så att du faktiskt behöver en psykisk paus från allt. Ibland behöver man bara få vara ifred och tänka.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen är du trött men glad. Det har varit en mysig och delvis spännande helg som bjudit på en hel del äventyr för din del. Du har umgåtts med människor som du vanligtvis inte hänger med och det har skapat starka band men även en del slitningar.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en ganska skön söndag full av mindre projekt snarare än någon större aktivitet. Du är utomhus så mycket du kan för den friska luften tillåter dig att tänka klart och fatta en hel del beslut. Kvällen handlar om familjen och om söndagsmys.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns många roliga alternativ för den här söndagen. Kanske så många att du inte riktigt vet vad du ska välja. Mycket handlar om att du är inne i en period då du kämpar med att fatta beslut. Du vill gärna att någon annan fattar dem åt dig.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons