Dagens horoskop måndag 10/10

09 okt, 2022
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir ganska intensiv. Du verkar ha nya uppgifter eller påbörjat ett nytt projekt. Dagen handlar till stor del om att tänka och om att ta in information, något som kan vara besvärligt för dig. Du vill komma igång, inte iaktta.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en bra inledning på den här måndagen. Du har mycket att göra, men inte mer än att du hinner med. Just nu råder ovanligt bra stämning på arbetet och det får dig att bli gladare och piggare. Kvällen handlar om att träna eller röra på sig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Måndagen handlar om att vara obekväm och våga ifrågasätta en chef eller kollega. Du upplever att hen ofta tar den enkla utvägen och att det resulterar i att andra personer, som du, får dra det tunga lasset. Kvällen handlar om en konflikt inom familjen.

Kräftan 21/6-22/7

Du vet att du har mycket att fundera över och du vet att saker måste få ta tid, men du blir ändå otålig, särskilt när det handlar om känslor. Du har investerat mycket i en person och avståndet mellan er bekymrar dig. Det kan vara både ett fysiskt eller ett känslomässigt avstånd.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns massor av positiv energi i ditt horoskop just nu. Du har många idéer och visioner, det gäller bara att förankra dem i verkligheten, något som kan vara svårare än det låter. Om du stöter påproblem så finns det en kollega som mer än gärna hjälper dig.

Jungfrun 23/8-22/9

Du vågar sticka ut och ta en risk idag och det är bra både för dig och för gruppen. Du har unika idéer och du ska inte hålla dem tillbaka bara för att inte alla tänker som du gör. Kvällen handlar om att se problemen och om att lösa dem på bästa tänkbara sätt.

Vågen 23/9-22/10

Du har svårt att acceptera en ursäkt från en vän eftersom du är sårad över hur hen har betett sig. Vågen brukar inte vara långsint, men i det här fallet handlar det mer om risken att blir sårad igen än att du fortfarande är arg. Försök att beskriva hur du känner.

Skorpionen 23/10-21/11

Den här dagen handlar om att du agerar impulsivt och känslomässigt när du borde försöka vara lite mer kall och analytisk. Det är något med den situationen som du befinner dig i som triggar den här typen av beteende hos dig. Kvällen blir bra.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du ser många olika möjligheter den här måndagen, det viktiga just nu är att du kan och vågar ta för dig i olika situationer. Visa att du är en kraft att räkna med och att du kan vara både kreativ och driven när du vill. Idag träffar du en person som attraherar dig en hel del.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag är du trött och det gör dig grinig. Det handlar inte om att du är direkt sjuk, bara att du är slutkörd efter en längre tids intensivt arbete. Om du har möjlighet att vara hemma idag ska du passa på att vila, annars bör du dra ned tempot något.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tjafsar med paragrafryttare på jobbet som vägrar att se den större bilden utan hakar upp sig på onödiga detaljer. Du blir irriterad på deras fyrkantiga sätt, men du försöker att bita ihop. Kvällen blir ganska lugn och väldigt harmonisk.

Fiskarna 19/2-20/3

Måndagen handlar om att få en bra start på resten av veckan. Det har varit mycket upp och ned den senaste tiden så du behöver verkligen en mental och fysisk paus. En vän som du inte sett på länge hör av sig och vill ses, något som gör dig glad.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons