Dagens horoskop tisdag 11/10

10 okt, 2022
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Det blir en tisdag som handlar om att ta egna initiativ. Du förväntas att tänka självständigt och det har du inga som helst problem med, tvärtom du föredrar att få jobba lite mer självständigt. Kvällen handlar om en tävling eller en sport.

Oxen 20/4-20/5

Under tisdagen vill du vara fokuserad och det gör du genom att stänga av det som sker omkring dig. Du kanske missar en och annan smarrig intrig på arbetet men du får mycket gjort. Kvällen handlar om att skämma bort dig själv lite extra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du njuter i fulla drag av människor och nya miljöer. Även om du bara byter rum eller avdelning så blir det en spännande förändring. Det har varit lite slentrianmässigt under en ganska lång tid så omväxling förnöjer verkligen.

Kräftan 21/6-22/7

Du inser att du är ut på hal is just nu och det gör att du håller dig lite för dig själv så att du ska kunna få utrymme att fundera över ditt nästa steg. Under eftermiddagen möter du en person som får dig att vilja förändra och förbättra dig själv.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du försöker tänka långsiktigt, men handen på hjärtat tycker du det är svårt när det finns så många ovissa faktorer att ta hänsyn till. Du föredrar att vara i nuet framför att tänka framåt. Under den här dagen möter du någon som får dig att känna dig glad och stolt.

Jungfrun 23/8-22/9

Du visar respekt för en person som är både äldre och enligt dig mycket klokare än de flesta. Hen uppskattar din omtanke och ni två knyter ett unikt band som kommer att växa sig starkare under resten av året. Det här är en underbar källa till ny kunskap för din del.

Vågen 23/9-22/10

Du inser att du inte kommer att lyckas med ett projekt som tagit både lång tid och mycker energi i anspråk och nu står du i valet och kvalet hur du ska gå vidare. Det här en typisk situation som Vågen avskyr, mycket står på spel och snabba beslut måste fattas.

Skorpionen 23/10-21/11

Under tisdagen är du utomhus så mycket du kan och vädret tillåter. Du märker att den klara höstluften får dig att tänka mer rationellt på de problem som du står inför. Privat har du lätt för att blir förälskad under den närmaste perioden.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du söker skydd hos en person som du trodde hade din rygg men som visar sig vara egoistisk och självcentrerad.Du blir besviken på hur lite tid hen tar sig att hjälpa dig med dina problem. Under kvällen får du goda nyheter och verkligen muntrar upp dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är trött på hela din situation just nu och du försöker hitta ett sätt att förändra din vardag. Det kan hända att det rör arbetet men det kan också röra något som har med dina privata satsningar att göra. Kvällen bjuder på härlig underhållning.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tar dig bort från de vanliga betesmarkerna idag och testar på lite nya saker. Du känner att det är kul att få lite annat att göra än dina vanliga uppgifter. Du behöver verkligen ha lite nya perspektiv för att kunna hitta ny inspiration till jobbet.

Fiskarna 19/2-20/3

Du trilskas en del idag men det är bara för att du vill visa att du inte är någon som man kan köra med hur som helst. Den senaste tiden har du märkt att vissa auktoritära kollegor har en tendens att försök köra över dig och det vill du få stopp på.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons