Dagens horoskop onsdag 12/10

11 okt, 2022
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen blir ganska interessant. Du testar gränser på ett sätt som du inte har gjort tidigare och det visar på två saker. Ett, att du du är rastlös och behöver stimulans och två att din vanliga drivande och mer provocerande energi äntligen är tillbaka.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen blir en bra dag där du tar dig an mindre projekt. Du delar upp dagen i småbitar på ett sätt som passar dig utmärkt. Du varvar tråkiga uppgifter med lite mer stimulerande projekt. Det blir även en bra, produktiv och rolig kväll för din del.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vill bevisa att du är bäst inom ett visst område, men du vet att de fler än du som aspirerar på samma titel. Om du ska framstå som lite extra så måste du ta till något som verkligen får dig att sticka ut från mängden. En uppgift att fundera på.

Kräftan 21/6-22/7

Den här onsdagen kör du på i hundraåttio och hoppas på att allt ska gå vägen. Det finns energi, fantasi och framförallt en vilja som driver dig framåt på ett helt nytt sätt. Det här blir en stimulerande och lite annorlunda dag. Kvällen handlar om ett löfte.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du kan framstå som lite falsk idag och det beror på att du säger något som kan tolkas på flera olika sätt vilket skapar missförstånd. Om du uttrycker dig klarare så undviker du att hamna en situation där du måste backa från något som din vän tycker att du lovat.

Jungfrun 23/8-22/9

Du vill köra med raka puckar från början och det gör du genom att vara väldigt klar med dina mål. Just nu bygger du upp för framtiden och du låter det ta tid, samtidigt som du faktiskt är tydlig med vart dina ambitioner ligger och vart du vill nå.

Vågen 23/9-22/10

Ibland blir du lite förvirrad och idag är en sådan dag då du inte lyckas få kontroll på någonting. Du känner dig osäker både på din egen förmåga och på vad det är du förväntas prestera. Under dagen får du en fråga från en kollega och det gör dig ännu mer disträ.

Skorpionen 23/10-21/11

Det finns så mycket som kan gå fel idag så du måste försöka att hålla tungan rätt i munnen. Det handlar om detaljer och om att hålla koll genom att ha fungerande hållpunkter. Under dagen får du höra ett rykte som gör dig en smula bekymrad.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du satsar på att få mycket gjort på kort tid och det är en metod som faktiskt lyckas över förväntan. Du inser att du kan mer och vill mer än du visat hittills. En konflikt mellan två kolleger sprider dålig stämning på jobbet. Kvällen blir lugn men bra.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen handlar om att visa att du vill, att du kan och att du ska. Du känner en ny frihet i att du får bestämma en hel del själv och att det finns en sund kommunikation mellan dig och dina kollegor. En intern konflikt har ställt vissa saker på sin spets.

Vattumannen 20/1-18/2

Du drar dig undan en person som irriterer dig. Du har insett att det är mycket enklare att hålla sig borta än att ta konflikten. Du brukar inte vara den som undviker en konfrontation, men idag har du mer att vinna på att hålla tyst.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vill att en person ska se dig, men du vet inte vad du ska göra för att få hens uppmärksamhet. Du har tidigare försökt imponera på hen, men hen är både oemottaglig för din charm och ganska skeptisk till dina talanger. Här gäller det att plocka fram det tunga artilleriet.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons