Dagens horoskop lördag 10/12

09 dec, 2022
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Lördagen handlar om full rulle från morgon till kväll. Det här blir en dag då du aktiverar dig tillsammans med vänner eller familj. Det kan bli klassiska vinternöjen eller så myser du inne med glögg och pepparkakor och skvaller. En underbar dag.

Oxen 20/4-20/5

Du är trött men nöjd den här lördagen. Det blir en lugn dag då du landar i dig själv och i vetskapen att det snart är jul. Under den här dagen har du mycket smått som du vill hinna med, från att göra julfint hemma till att ta hand om dig själv lite extra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du ser en möjlighet i att göra något spontant och oväntat den här dagen. Du gillar att vara impulsiv, särskilt när det handlar om din fritid och nöjen. Idag finns det en risk att du gör av med lite mer pengar än du har råd med. En bra dag och en ännu bättre kväll.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Du har en förmåga att bli inaktiv på helgen. Du är väldigt trött så här års så du sover gärna länge och sedan är det svårt att komma igång. En vän försöker dra med dig på en fest eller middag. Var lite spontan, det kommer att bli kul om du bara bjuder till.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir rolig och går fort. Är du ledig ligger fokus på vänner och att ha kul. Du är väldigt social och charmig just nu och du bländar alla nya du möter med din karisma. Är du singel kan det mycket väl hända att du träffar någon du vill lära känna bättre.

Jungfrun 23/8-22/9

Du är envis och du vill verkligen inte göra som en släkting säger åt dig idag fast din logiska sida säger att din släkting har rätt. Ibland är det bättre att lyssna på sitt förnuft och inte bara följa sin känsla, i alla fall för det logiska Jungfrun.

Vågen 23/9-22/10

Du tar tag i olika projekt med en härlig entusiasm idag. Oavsett om du arbetar eller är ledig så finns det en liten hustomte i dig som vill städa och fixa hemma. Kvällen handlar om att möta nya spännande människor och om att inte ha fördomar.

Skorpionen 23/10-21/11

Du drar dig ur någon form av tävling idag och det kan röra upp många känslor. För dig är det här det enda raka beslutet. Du vet att du är slutkörd och du kommer ändå inte kunna prestera. Kvällen handlar om att vila och om att ta hand om dig själv.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en rolig och kreativ lördag där du hinner med allt från julpyssel till mys med vänner. Du njuter verkligen, särskilt om du är ledig. Kvällen handlar om att ta tag i en konflikt innan den eskalerar ännu mer. Ni två tycker om varandra och det är dags att ni blir sams.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en lördag som enbart handlar om att landa i sig själv i en bekant miljö. Det blir en fantastisk dag där du njuter av allt från skräpmat till välbekanta serier. Fram emot eftermiddagen kanske du piggnar till så pass mycket att du vill vara mer social.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har mycket du vill hinna med den här lördagen och det mesta kretsar kring jobbet trots att du borde vara ledig. Du har svårt att koppla av och ta det lugnt, du känner att det är för mycket som du ligger efter med. Kvällen blir väldigt sen.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här dagen handlar mest om familjen. Det blir en mysig dag med uteaktiviteter och god mat. Idag firar du en speciell person. Det kan vara en framgång eller en födelsedag. Hela dagen andas värme och kärlek, du njuter av att umgås med dina nära.

Annons