Dagens horoskop söndag 11/12

10 dec, 2022
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

På söndagen är det fullt upp med fysiska aktiviteter. Det kan vara en sport, att gå på gym eller att bara vara ute i naturen och promenera. Oavsett vad du hittar på så mår du bra av att röra på dig. på kvällen är du väldigt trött och slappa gärna med en bra film.

Oxen 20/4-20/5

Den här söndagen blir lite rörig. Du försöker komma igång med träning, fixa hemma och samtidigt vara lite social. Trots att det är mycket som händer så blir det en bra dag och en ganska lagom sen kväll. Idag får du höra överraskande nyheter.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en del mindre måsten som du bör hinna med den här söndagen, förutom det så blir det en lugn och skön dag där du får chansen att återhämta dig efter en intensiv vecka. Under den här dagen springer du på en gammal bekant eller granne, det blir en roligt möte.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Under söndagen försöker du att ta kontakt med en person som nästan försvunnit ur ditt liv. Den senaste tiden har du börjat tänka mer och mer på hen och nu känner du dig redo att börja umgås igen. Hen inte bara svarar när du hör av dig, hen vill gärna träffa dig med.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har många planer just nu, men mycket kan vänta till efter jul. Idag handlar dagen om att umgås med familjen eller vänner som står dig väldigt nära. Det blir en skön och lugn dag där fokus ligger på adventsmys och julpyssel.

Jungfrun 23/8-22/9

Det blir en bra dag som du gärna tillbringar tillsammans med vänner. Idag kan det bli en del shoppande, det kan också bli adventsfika och skvaller. För dig är det viktigaste vem du umgås med, inte vad du gör. Kvällen handlar om ett oväntat samtal.

Vågen 23/9-22/10

Du har en del planer för söndagen och många av dem involverar utomhusaktiviteter. Det blir en bra dag som bjuder på frisk luft och rörelse. Oavsett om du sportar eller bara tar en promenad är det ett bra sätt att väcka kroppen till liv.

Skorpionen 23/10-21/11

Den här dagen hämtar du inspiration ur julen. Det kan vara att du julpysslar och gör fint hemma eller så tar du din inspiration och införlivar den i en hobby. Dagen handlar om att tänka utanför boxen och om att göra om och förbättra gamla saker.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har en förmåga att hamna i trubbel idag men det gör dig ingenting. Det är nästan tvärtom, du tycker det är skönt när det händer saker även om det rör sig om konflikter och missförstånd. Blir det för lugnt omkring dig blir du rastlös.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen handlar om att släppa det som varit dåligt och om att fokusera framåt. Du får blandade nyheter idag. Det kanske inte är helt oväntade men du blir ändå en smula besviken. Det som är bra att du har tydliga mål att kämpa mot.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att komma ikapp, troligtvis på jobbet men det kan också röra sig om något privat åtagande som du inte kunnat genomföra på ett tag. Det blir bitvis en stressig söndag men på kvällen ser du till att landa i ett lugn så att du kan börja nästa vecka utvilad.

Fiskarna 19/2-20/3

Söndagen blir intensiv på ett bra sätt. Du har många bollar i luften och det kan vara svårt att jonglera med alla på en gång. Trots att det blir några smärre misstag så löser sig problemen den här dagen på ett bra sätt. Kvällen handlar om familjen och om söndagsmys.

Annons