Dagens horoskop måndag 12/12

11 dec, 2022
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

På måndagen försöker du hitta en person som varit försvunnen. Antingen är hen helt borta eller så har ni bara glidit isär och ni har inte träffats på många år något som du vill ändra på. Det blir lite av ett detektivarbete, men när du vill något så brukar du lyckas.

Oxen 20/4-20/5

Dagen handlar om två saker om att hitta tillbaka till vardagen och försöka få den att funka samt att vara social och att umgås med människor som du tycker om. Det blir en bra dag på många sätt, men det blir också en intensiv och produktiv dag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har ett förhållningssätt till jobbet som kanske inte uppskattas av dina arbetskamrater. Tvillingarna brukar ha två lägen, antingen är de väldigt nitiska och arbetsvilliga eller precis tvärtom. Båda de här ytterligheterna kan skapa irritation hos mer mediokra kollegor.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Du försöker provocera en vän medvetet idag. Syftet är att få hen att vakna till och börja känna saker igen. Efter att ha gått igenom en svår period har hen blivit ganska likgiltig och det vill du ändra på. Du struntar i om hen är glad eller arg, bara hen känner något.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du utsätter dig för en risk idag, vilket inte är särskilt ovanligt för det modiga Lejonet. Det som är lite annorlunda är att du lämnar ut en del av dig själv och det brukar du inte göra. Lejonet tar gärna risker i alla möjliga sammanhang utom när det kommer till sina egna känslor.

Jungfrun 23/8-22/9

Den här dagen blir lite hektisk. Du har en massa saker som du ska hinna med och det är inte säker att du gör det Du stressar upp dig för småsaker eftersom du vet att du troligtvis inte kommer att hinna med allt du planerat. Kvällen blir intressant.

Vågen 23/9-22/10

Måndagen handlar om att hantera stress, något du inte är jättebra på. Du ogillar att tvingas ha ett högt tempo från morgon till kväll eftersom balans är nyckelordet i ditt liv. När miljön blir stressig kan du bli både vresig och lite elak, något en kollega märker av idag.

Skorpionen 23/10-21/11

Du tar flera bra och kloka initiativ idag. Mycket handlar om att både få till ett tempo på arbetet men också planera en mer långsiktig strategi för att få saker att fungera. Kvällen blir rätt lugn. Du behöver låta både hjärnan och kroppen få koppla av.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är lite känslig just nu på grund av Månens placering. Du kan uppleva ilska eller bli sårad när en kollega fäller en lite vass kommentar. Vanligtvis brukar ni ha en ganska syrlig jargong mellan er och det funkar bra, men inte idag. Kvällen blir aktiv och social.

Stenbocken 22/12-19/1

Det är mycker som händer i ditt liv just nu så du har lite svårt att fokusera på en sak i taget. Idag är ett bra exempel på att du startar upp en mängd projekt både på arbetet och hemma, men sedan bli de liggande för du varken hinner eller orkar avsluta dem.

Vattumannen 20/1-18/2

Du kan vara lite falskt glättig idag. I själva verket är du väldigt trött, särskilt på morgonen men du döljer det väl bakom en hurtig fasad. Ditt problem är att det behövs inte särskilt mycket för att den här fasaden ska krackelera. Kvällen blir väldigt lugn.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns ett lugn och en tillförsikt i ditt horoskop som inte funnits där på länge. Det handlar mer eller mindre om att du har kommit till insikt att du bara kan göra ditt bästa och det hjälper inte att stressa upp sig över det du inte hunnit. Kvällen handlar om julklappsjakt.

Annons