Dagens horoskop tisdag 13/12 Lucia

12 dec, 2022
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen blir både stressig och mysig på samma gång. Det är mycket att göra på arbetet, men inte mer än du ser till att hinna med att trycka i dig en lussekatt och vara lite social. Du vet att vänskapligt skvaller är en bra källa till information.

Oxen 20/4-20/5

Du är på gott humör den här tisdagen även om du har en massa saker att göra. Trycket på jobbet är ovanligt högt och du försöker se till att hinna med så mycket som möjligt på kort tid. Privat handlar dagen om julmys och om du har tur ett luciatåg.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du drar dig undan för att få vara ifred idag men det är svårt eftersom alla tycks vara på jobbet just nu. Oavsett om du har ett arbetet där du måste vara på plats eller kan jobba hemma periodvis så är just den här dagen full av människor överallt.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en mysig dag som andas julstämning. Om du har möjlighet så spelar du gärna julsånger och äter lussekatter hela dagen. Även om du inte är en traditionalist så har du inget emot en luciatåg eller lite pepparkaksfika. Du gillar helt enkelt julen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du hetsar upp dig över att det redan är lucia och det är tveksamt om det kommit upp så mycket som en adventsstake hemma. Du har en tendens att stressa kring jul, både för att det är mycket på jobbet men också mycket privat. Idag är inget undantag.

Jungfrun 23/8-22/9

Det blir en mysig dag där du medvetet stoppar upp tempot något för att hinna med att njuta lite av julstämningen som råder. Oavsett om tar en lång lussefika eller går på glöggmingel så ser dagen ovanligt social ut. Du knyter nya, intressanta kontakter.

Vågen 23/9-22/10

Den här dagen känner du dig lite ur form. Det finns en trötthet i ditt tecken som inte funnit där tidigare. Ditt horoskop indikerar på att du kan vara på väg att dra på dig en förkylning eller något liknande. Var rädd om dig själv och framförallt, slarva inte med sömnen.

Skorpionen 23/10-21/11

Du vill att allt ska vara perfekt den här tisdagen, men det blir inte så som du tänkt dig. Den mysig fikan förvandlas till en stressig kopp kaffe där du trycker i dig en pepparkaka mest för att det är Lucia. Du känner stor press på arbetet just nu och kan inte koppla av ens på kvällarna.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här dagen handlar om julen från morgon till kväll. Det kan vara allt från en frukost framför tv med luciatåg till glöggmingel och julklappsshopping. Det blir en mysig dag som försätter dig i rätt stämning. Äntligen börjar du fatta att julen snart är här.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att hinna en med en hel del eftersom tempot är högt både privat och på jobbet. Efter en lugnare period blir det något av en chock för dig. Trots stressen försöker du klämma in lite julkänsla i form av en mysig fika.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en ganska lugn dag vilket förvånar dig. Nu när du är utvilad och igång verkar alla andra försvinna tidigt från jobbet eller vara lediga. Det slutar med att du bli sittande själv i möte och undrar vad som hände. Gör som dina kollegor, gå hem tidigt, drick glögg och njut lite av livet.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har problem med att koppla av den här dagen. Det finns så mycket du vill hinna med, det mesta verkar vara av privat karaktär. Det kan handla om att titta på luciatåg, shoppa lite eller bara vara social med vänner som du inte ser så ofta.

Annons