Dagens horoskop torsdag 15/12

14 dec, 2022
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

På torsdagen försöker du resonera med en väldigt stressad chef. Det går inte som du tänkt dig vilket främst beror på att hen inte kan fokusera på det du har att säga. Du har en bra tanke och vettiga argument men du valde att lyfta ämnet vid fel tidpunkt.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen handlar i att landa inför helgen men också inför julen. Just nu planerar du i flera steg framåt och det kan orsaka en hel del huvudvärk men också en hel del stolthet när du märker att du tänkt helt rätt. Kvällen handlar om att fira någon.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du stressar upp dig över småsaker just nu. Du hinner inte med allt du vill göra och det tar på dig både mentalt och fysiskt. Att brottas med ett ständigt dåligt samvete tar sig i uttryck att du stressar ännu mer för att hinna. Kvällen kan bli intressant och utmanande.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att sätta gränser något du kan vara väldigt bra på när du vill. Du gillar själv frihet och att tänja på regler därför är det enkelt för dig att upptäcka andra med den ovanan. Du sätter stopp i tid innan de tar sig för stora friheter.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag har du ett härligt och sprudlande humör och du sprider värme omkring dig. När du mår så här bra är din charm nästan omöjlig att stå emot. Kvällen handlar om att se problem och om att våga lyfta känsliga ämnen. Det kan vara befriande att erkänna sina känslor.

Jungfrun 23/8-22/9

Du satsar på att vara väldigt strukturerad idag och hoppas på att det ska hjälpa när det allmänna kaoset, som just nu är mer en regel än ett undantag sätter in. Din plan fungerar, i alla fall delvis vilket är bra. Kvällen blir intensiv på ett socialt sätt.

Vågen 23/9-22/10

Du försöker vara lite försiktig med hur du uttrycker dig eftersom du vet att det finns känsliga personer som kan ta illa upp. Med Merkurius som härskarplanet så har du lättare att formulera dig än många andra, en talang som du tar till vara på idag.

Skorpionen 23/10-21/11

Du utsätter dig för en väldigt jobbig situation idag, men du vet att du inte kommer undan och då drar du av plåstret direkt istället för att dra ut på smärtan. Det handlar om något som du tycker är genant och utlämnande men som du ändå gått med på att göra.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har en humor som inte alla uppskattar. Du kan vara både syrlig och näst intill lite småelak när det rör sig om personer som du inte tycker om. En kollega får smaka på dina vassa kommentarer idag. Räkna med att få tillbaka en hel del, hen är inte den som tiger.

Stenbocken 22/12-19/1

Torsdagen handlar om att göra en sak i taget och om att inte bli irriterad på vad andra har för sig. Fokusera på ditt och gör ditt bästa så kommer saker att ordna sig. Kvällen bjuder på en fysisk utmaning som du välkomnar. Det är skönt att bara köra på utan att tänka.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här torsdagen handlar till stor del om att sammanställa information och om att få en överblick. Det kan låta enkelt, men det är så många olika parametrar att ta hänsyn till att det blir svårt att hantera. Det bästa du kan göra är att arbeta systematiskt.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har en massa olika idéer. En bra sak är att skriva ned dem innan de försvinner. Även om många saker ligger långt fram i tiden är det ändå viktigt att samla alla idéer på samma ställe så att du kan gå igenom dom när det börjar bli aktuellt.

Annons