Dagens horoskop onsdag 25/9

24 sep, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag är det mycket familj i ditt horoskop. För dig är det viktigt att ta dig tid med dina närmaste, särskilt om du har en större familj där alla har olika intressen. Du samlar gärna dina nära och kära kring en gemensam middag eller kanske en spelkväll.

Oxen 20/4-20/5

Idag är en dag då du själv väljer att inte vara så social. Det har varit mycket nytt de senaste dagarna och du behöver tid att smälta alla nya intryck. Det här är en dag då du laddar batterierna genom att lyssna på poddar eller musik medan du arbetar.

Tvillingarna 21/5-20/6

Onsdagen blir en bra dag om du bara väljer att vara lite planerande. Ibland blir du väl ivrig och påbörjar projekt överallt och då är det inte säkert att du hinner med att avsluta allt du startat igång. En nära vän har ett dilemma som hen behöver din hjälp att lösa.

Kräftan 21/6-22/7

Du har en chef som inte är den bästa av ledare och hens ledarförmåga går ut över ditt arbete. Ditt största problem med den här personen är att hen har så fruktansvärt svårt att delegera. Hen litar bara på sig själv och sin egen förmåga.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag försöker du utmana dig själv att vara mer innovativ. Lejonet brukar inte ha svårt att komma med nya idéer, men den senaste tiden tycker du att även det som är nytt känns lite gammalt och förlegat. Du vill tänka på ett helt annat sätt än du brukar och bara det är en utmaning i sig.

Jungfrun 23/8-22/9

Onsdagen går i samma spår som tisdagen. Det är mycket att göra och inte tillräckligt med människor för att få allt gjort. Dina chefer visar en förståelse för din situation, men där tar det stopp. Du inser snart att empati är det enda du får ut av dem just nu.

Vågen 23/9-22/10

Idag ska du äga dina misstag. Alla gör fel ibland och det är ingen idé att du sopar dina misstag under mattan, det är bättre att stå för dem och göra om och göra rätt. I övrigt en ganska aktiv dag där du stressar en hel del, särskilt på arbetet. Kvällen bjuder på nyheter.

Skorpionen 23/10-21/11

På onsdagen har så är du mycket piggare och mer med på noterna på jobbet. Du sätter dig inte på tvären varje gång en kollega kommer med ett förslag och det får din medarbetare att pusta ut. Det har kommit in en positiv influens från Kräftan som motverkar den negativa inställningen du hade i början av veckan.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag bör du lita på din magkänsla. Du har alldeles för lätt att slå undan dina föraningar bara för att de verkar ologiska. Just nu påverkas du en hel del av Månen och det förstärker din intuition vilket i sin tur gör att magkänslan i många fall leder dig mer rätt än logiska beslut.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag är det en hel del att göra på jobbet och du känner att du sliter väldigt hårt. Det blir en dag då du utmanar dig själv på flera olika plan samtidigt som du försöker att hålla ett högre tempo än vanligt. Kvällen ser rolig ut, du är spontan och du går gärna ut med kollegor eller dina vänner.

Vattumannen 20/1-18/2

Onsdagen blir intensiv. Du vill hinna med så mycket som möjligt men du har inte riktigt den ro du behöver för att fokusera på en sak i taget. Idag jonglerar du med många projekt samtidigt och det gäller att du är alert, annars kan du få problem.

Fiskarna 19/2-20/3

på onsdagen ska du vara försiktig med att ta impulsiva beslut. Visa att du kan vara väldigt klok när du sätter den sidan till. Du har både ett sunt förnuft och en stark intuition att luta dig tillbaka på. Ikväll kan ett samtalsämne spåra ur och det är upp till dig att försöka dämpa alla upprörda känslor.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons