Dagens horoskop tisdag 13/2

12 feb, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Även den här dagen bjuder på massor av bra energi och en vilja att komma framåt. Du får med dig människor just nu och din entusiasm är smittsam. En konflikt på din arbetsplats kan sätta käppar i hjulet för dig om du inte lyckas medla mellan de här två personerna.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen handlar om högt tempo men också om värdet att kunna ta en paus och om godsaker. Det blir en dag då du gärna unnar dig en semla eller en bulle. Alla dagar som går att fira är värda att firas enligt dig. Idag får du även användning av din utmärkta organiseringsförmåga.

Tvillingarna 21/5-20/6

Tisdagen handlar om de små besluten och om att jobba sig framåt inom ett ganska nytt projekt eller ett nytt arbetssätt. Det här är en dag då du kan ha svårt att koncentrera dig så undvik uppgifter som kräver att du har koll. Kvällen handlar om ett slumpartat möte.

Kräftan 21/6-22/7

Det är en del pågående konflikter på din arbetsplats och det gör att du inte riktigt kan fokusera på jobbet så som du vill. Idag gäller det att hitta lösningar på problem och att rensa luften. Tanken är att ni alla ska kunna dra ett streck över det som varit.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Även under tisdagen märker du av den intensiva eldenergin i ditt horoskop. Det blir en bra dag där du är både social och väldigt insäljande. Kan du bara hitta rätt nivå så kommer du lyckas i affärer. På kvällen kan ett samtal från en person som du inte hört av på länge göra dig förvirrad.

Jungfrun 23/8-22/9

Även tisdagen blir en dag med mycket eld och mycket envishet. Idag försöker en chef få dig att testa en ny metod, men som alla jordtecken är du misstänksam mot förändringar och idag är den sämsta dagen att få dig att tänja på dina principer. Kvällen blir aktiv men sen.

Vågen 23/9-22/10

Under tisdagen kan en konflikt på din arbetsplats plötsligt eskalera. Även om du inte är direkt inblandad så mår du dåligt av den tryckta stämningen. Vågen behöver balans och harmoni för att trivas och så fort det uppstår ett bråk så blir du illa till mods och vill gärna medla.

Skorpionen 23/10-21/11

Även under tisdagen tillåter du dig själv att bli uppslukad. Det kan vara i en relation eller i något som intresserar dig väldigt mycket på jobbet. Oavsett om det är en person eller ett intresse så ger allt den här dagen. Kvällen kan bjuda på en logistiskt utmaning.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under tisdagen får en påverkan från Venus dig att blir extra omtänksam mot alla omkring dig. Det blir en bra dag där familj och vänner står i fokus. Idag överraskar du gärna dina när med en god middag eller så bakar du något läckert, som en härlig semla.

Stenbocken 22/12-19/1

Även tisdagen bjuder på mycket jobb och benhård fokusering. Du kan också ligga i en träningsfas där du tränar mycket, kanske inför ett lopp eller något liknande. Se bara upp om du har känningar i kroppen. Du lyssnar inte alltid på din kropp, men det bör du göra idag.

Vattumannen 20/1-18/2

Vattumän är ofta saltälskande och idag finns det goda chanser att få en smaskig fika. Det kan vara jobbet som bjuder eller så kanske du slår dig lös och baka något själv. Dagen ser trevlig och social ut, det är mycket prat men det blir inte så mycket beslutat, Vågens inflytande kan göra dig lite velig.

Fiskarna 19/2-20/3

Även tisdagen handlar om att göra olika saker som du inte hinner med att avsluta. Du drar i olika trådar idag och du försöker att påverka både chefer och kollegor med dina idéer. Tyvärr är inte din presentation av din vision så genomtänkt som den skulle kunna vara.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons