Dagens horoskop torsdag 26/1

25 jan, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen handlar om att hitta energi. Du är tröttare än vanligt och det gör det svårt att komma upp ur sängen på morgonen. Under dagen får du höra nyheter som kan vara både intressant och lite skrämmande. De tycks främst röra arbetet.

Oxen 20/4-20/5

på torsdagen försöker du organisera ditt arbete så att det blir så effektivt som möjligt. Det är mycket som ska hinnas med den här dagen och det kommer att bli svårt om du inte är väldigt effektiv. Kvällen bjuder på roliga nyheter som rör en vän eller släkting.

Tvillingarna 21/5-20/6

Torsdagen blir lite mer social än resten av veckan. Du känner dig ganska nöjd med det du åstadkommer den här dagen och du tar dig tid att umgås med dina vänner eller kollegor. Under eftermiddagen får du möjligheten att testa på en ny hobby.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

På torsdagen har du tät kommunikation med en person som betyder väldigt mycket för dig. Oavsett om ni redan är ett par, på väg att bli ett eller om ni betraktar er som vänner så vill du försöka få till en träff i helgen. Du mår helt enkelt lite bättre när ni umgås.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

På torsdagen känner du dig ovanligt kreativ och full av energi. Du vill skapa den här dagen oavsett om det är privat eller på jobbet. Det blir en dag där du plockar fram kameran eller skissblocket. Du kan också gå loss i köket om du är intresserad av matlagning.

Jungfrun 23/8-22/9

Torsdagen blir en skön paus i en ganska så händelserik vecka. Du kan slappna av och fokusera på att avsluta olika arbetsuppgifter utan att behöva bolla med flera saker samtidigt. Kvällen tycks handla om laddade känslor och en väl dold hemlighet.

Vågen 23/9-22/10

Du har hört ryktesvägen att det kommer komma en förändring, men ryktena är ännu inte bekräftade och som alltid i en dylik situation blir du lite nervös. Du tycker om att veta vad som händer så du kan ställa in dig på en förändring. Kvällen blir rolig och aktiv.

Skorpionen 23/10-21/11

Torsdagen blir lite bättre än gårdagen. Det värsta kaoset inom dig har lagt sig och du kan fokusera mer på jobbet än på saker runt omkring. Idag får du möjlighet att tänka lite mer kreativt kring ett projekt som du arbetar med. Det blir en rolig utmaning.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Torsdagen blir betydligt lugnare än den övriga arbetsveckan. Äntligen kan du tillåta dig att vara lite social med dina kollegor. För Skytten är en bra arbetsgemenskap A och O för att du ska trivas. På kvällen är du trött och ställer in eventuella aktiviteter.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns något som du verkligen har svårt för och det är mobbing i alla former. oavsett om det är vuxna som fryser ut varandra, skitsnack bakom människors ryggar eller vassa pikar så ser du rött. Idag står du upp och försvarar en person som inte vågar säga ifrån själv.

Vattumannen 20/1-18/2

På torsdagen fokuserar du på att avsluta saker. Du vill ha en större frihet att kunna göra som du vill under fredagen men då måste du vara klar med alla måsten för veckan. Under den här dagen väntar glädjande nyheter för en ung vän eller släkting.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har lite mer struktur på ditt arbete idag och det tycker du känns skönt. Du är mer effektiv när du har en klar plan. En kollega som tycker lite extra bra om dig hjälper dig gärna om du kör fast. Kvällen handlar om att umgås med barn eller ett djur.

Annons