Dagens horoskop fredag 27/1

26 jan, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Den här dagen har du en tendens att låta grodor hopp ur munnen på dig. Det du tänker och det du säger är inte alls samma sak. Det finns en risk att du sårar vissa, lite mer känsliga kollegor. Kvällen handlar till stor del om familjen och om fredagsmys.

Oxen 20/4-20/5

På fredagen charmar du alla på jobbet. Du är glittrande glad och omtänksam. Du älskar att ha mycket att göra så länge du känner att du har kontroll och det har du idag. Eftermiddagen ägnar du åt att förbereda ett evenemang eller en middag i helgen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Fredagen blir lagom intensiv. Du har en del ekonomiska beslut att fatta men inget som egentligen rör din privata ekonomi, det handlar mer om ekonomin på jobbet. För dig blir det en intressant dag men också en dag som tömmer dig på energi.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Fredagen blir intensiv på ett bra sätt. Du är på ett strålande humör och du strör komplimanger omkring dig. När Kräftan är på det här humöret är du nästan omöjlig att motstå. Kvällen blir rolig, utmanande och annorlunda. Du testar gränser.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Fredagen bjuder på en härlig mix av tuffa utmaningar och kreativt tänkande. Idag är det bra att du har så livlig fantasi som du faktiskt har. Du får tillfälle att inte bara presentera dina idéer, du får även testa dem i verkligheten. fredagen avslutas socialt med dina vänner.

Jungfrun 23/8-22/9

På fredagen blir du extra inspirerad av en kombination av Venus och Månen som gör dig ovanligt sprallig och glad. Det är inte många av dina kollegor som sett den här sidan av dig och de kan bli överraskade av ditt lite busiga uppförande. Kvällen blir social.

Vågen 23/9-22/10

Idag får du äntligen ett besked som du gått och väntat på. Du kan slappna av eftersom det inte kommer att röra dig direkt. Fredagen i övrigt verkar kretsa kring att gå ut och träffa vänner eller att umgås med familjen. Oavsett tycks det vara god mat inblandad.

Skorpionen 23/10-21/11

Du har rejäl fredagsfeeling den här dagen. Inget kan dra ned ditt humör, varken konflikter eller draman. Du undviker helt enkelt människor som du stör dig på. Idag jobbar du med eller nära en person som du länge har haft ett gott öga till. Hen fachinerar dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Som vanligt när det är fredag är du på partyhumör. Oavsett om party är en långfika på eftermiddagen eller en sen kväll på stan med dina kompisar så blir det en bra dag. På jobbet flyter det mesta på och det ger dig mer tid att koncentrera dig på att vara social.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen blir trevlig även om du fortfarande har taggarna lite utå när det kommer till vissa personer och deras uppförande. Du vill inte säga något rakt ut som kan förstöra den lättsamma stämningen, men du noterar allt i din omgivning. Kvällen handlar om vänskap.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här dagen bjuder på en kortare resa, ett miljöombyte men framförallt så bjuder den på en möjlighet att kunna arbeta mer fysiskt. Det blir en skön kontrast till allt det teoretisk som du brottas med i vanliga fall. Idag släpper du loss din kreativitet.

Fiskarna 19/2-20/3

På fredagen är det fest som gäller. Det kan vara att du är bortbjuden, att du ordnar en middag eller att du går ut med dina vänner. Oavsett hur du tillbringar din kväll så bjuder den på en överraskning och på en rolig twist. Var beredd på det oväntade.

Annons