Dagens horoskop söndag 29/1

28 jan, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Söndagen blir lagom slö. Du njuter av kortare utflykter och nya miljöer. Oavsett om du umgås med familjen eller dina vänner så blir det en bra dag som ger dig massor av energi inför starten på kommande vecka. Kvällen handlar om att lösa ett pussel.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen blir lite lugnare än lördagen. Du känner dig seg och orkar inte riktigt ta tag i saker hemma. Dagen passar bra till träning, en promenad om vädret tillåter eller bara soffhäng och söndagsmys. Det viktiga för dig den här dagen är att du laddar batterierna.

Tvillingarna 21/5-20/6

På söndagen funderar du mycket men du är inte särskilt aktiv. Du tar tillfället i akt att vila upp dig ordentligt och ladda batterierna. På kvällen får du höra nyheter som kan vara både positiva och negativa lite beroende på din grundsyn på problematiken.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Söndagen kretsar kring kärlek och känslor. Oavsett om du har ett förhållande, en på och av relation eller är förälskad på avstånd så kommer hen att uppta det mesta av dina tankar den här dagen. Delar av dagen tycks handla om träning eller om en sport.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Söndagen blir lite som måndagen. Du är grinig för att du tvingas göra något som du helst vill slippa. Tänk på att ibland är det enklare att bara agera och inte tänka så mycket. Du har en förmåga att överanalysera vissa situationer, och det gör du idag. Kvällen blir lugn och skön.

Jungfrun 23/8-22/9

Söndagen blir lagom intensiv. Du har flera olika saker planerade den här dagen och det gäller att starta i god tid. Oavsett om du är bortrest eller hemma så vill du göra det mesta möjlig av söndagen. Kvällen handlar om nyheter som rör en äldre släkting.

Vågen 23/9-22/10

Söndagen blir intensiv eftersom du ska avsluta det du påbörjat på lördagen och det är ganska mycket kvar att göra. Den här dagen möter du även en person som förtrollar dig med sitt sätt att vara. Hen är både charmig och väldigt bestämd och är inte rädd för att ta kommandot.

Skorpionen 23/10-21/11

Det blir en lugn och skön avslutning på veckan. Idag flödar din kreativitet fritt. oavsett om du har en hobby eller om du jobbar så låter du din fantasi få leda dig. Under den här dagen passar det även bra att besöka en äldre släkting som saknar dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Söndagen är den första dagen på länge som du är helt fri att göra vad du vill. Du har inte stämt träff med någon eller har några aktiviteter inbokade. Den här typen av frihet triggar din fantasi och kan få dig att verkligen göra galna och spontana saker.

Stenbocken 22/12-19/1

På söndagen är du lite seg. Det har varit ganska intensivt en tid, men nu kan du varva ned och hämta energi. Du behöver den här dagen till att fundera lite över framtiden. En rolig nyhet får dig att omvärdera vissa saker i ditt liv och din vardag.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att vila och om att fixa lite hemma, särskilt om du haft gäster under lördagen. Det blir en lugn dag där du inte gör mer än du måste. Har du möjlighet så går du kanske och tränar eller tar en promenad på eftermiddagen, den friska luften gör dig gott.

Fiskarna 19/2-20/3

Under den här söndagen försöker du komma till rätta med ett privat problem som du har. Det tycks röra sig om en relation som du inte är riktigt nöjd med. Du tycker att du ger mer än du får och du funderar på hur nyttig den här relationen egentligen är för dig.

Annons