Dagens horoskop måndag 30/1

29 jan, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen jobbar du hårt för att hinna med den mest basala uppgifterna på arbetet. Trots att du verkligen bjuder till så spelar det inte någon roll hur mycket du stressar, du får ändå inget vettigt gjort. Du inser att du är lite för trött för att hitta en struktur den här dagen.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen handlar om att samla tankarna och försöka få så mycket gjort som möjligt. Du har haft en hel del att göra hemma i helgen och det kan hända att du inte är så utvilad som du skulle önska. Kanske en lite siesta på eftermiddagen skulle pigga upp.

Tvillingarna 21/5-20/6

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

På måndagen är du trött och förvirrad. Du får ingen riktig struktur på arbetet och det gör dig frustrerad. I stort sett handlar det om att du gör för mycket på helgerna så du hinner inte vila upp dig ordentligt. En kollega har ett personligt problem som hen ältar en hel del.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Idag fokuserar du på saker du måste göra snarare än saker du vill göra. Du brukar vara ganska dålig på att tvinga dig själv att göra tråkiga saker, men just nu får du energi från Solen och då går det enklare att motivera dig själv. Kvällen blir intressant.

Lejonet 23/7-22/8

På måndagen är du lite småsur. Du är trött och omotiverad. Ditt dåliga humör går inte bara ut över arbetet utan även ut över dina personliga relationer. Det bästa du kan göra är att hålla dig lite för dig själv den här dagen. Kvällen handlar om fysisk aktivitet.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag vill du ha koll och då tenderar du att bli ganska fyrkantigt både i ditt sätt att arbeta och i ditt sätt att vara. Vissa personer omkring dig kan uppleva dig som svår att samarbeta med, men för dig är det ganska enkelt. Så länge alla göra som du vill så funkar det.

Vågen 23/9-22/10

Du känner dig ovanligt fantasifull den här måndagen och du har energi nog att omsätta alla dina idéer till verklighet. Den enda nackdelen är att vissa kollegor inte riktigt orkar engagera sig på samma sätt som du gör. Kvällen handlar om ett klokt beslut som du är på väg att fatta.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Idag gäller det att vara snabb i besluten och kvick i huvudet. Det är mycket som händer på arbetet den här dagen och du förväntas hänga med i svängarna. En diskussion om ekonomi och miljötänk kan urarta då det finns väldigt många olika åsikter i ämnet.

Skytten 22/11-21/12

Du har en negativ påverkan från Månen i ditt tecken och det gör att du blir arg för småsaker. På arbetet finns det en risk att en chef eller kollega lyckas reta upp dig. Hen vet hur hen triggar dig, men i vanliga falla har du mer tålamod med den här personen än du har idag.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är ovanligt trött den här måndagen. Har du möjlighet så sover du ut ordentligt men det mest troliga är att du släpar dig till jobbet utan att få någonting vettigt gjort. Lyssna på din kropp och gå hem och vila om du mår dåligt. Kvällen blir väldigt lugn.

Vattumannen 20/1-18/2

På måndagen är du väldigt stressad och det kan hända att det går ut över ditt humör. Kan du arbeta hemma är det bättre eftersom du kan lägga upp ditt arbete lite mer fritt. På kvällen vill du gärna komma iväg och träna, men det ser ut att bli svårt att hinna med.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag sitter du i en sits där du har makten att bestämma och det utnyttjar du till fullo. Du ser till att förhandla till dig de bästa villkor du kan få inte bara för stunden utan även för framtiden. Det blir en intressant utmanande och givande inledning på veckan.

Annons