Dagens horoskop tisdag 31/1

30 jan, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Även om tisdagen inleds bättre än måndagen så är du fortfarande uppe i varv. Du har många kollegor sjuka och det gör att du får en högre arbetsbelastning än vanligt. Du försöker dryfta problemet med din chef, men hen lyssnar inte på din feedback. Hemma väntar en överraskning.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen blir intensiv men rolig. Just nu är det mycket nytt som händer och du och ditt arbete är i fokus för mycket uppmärksamhet. Även om du gillar att få positiv feedback så blir du lite nervös av att ha så många ögon på det som du gör.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag försöker du organisera upp ditt arbete lite mer. Du har en plan som innefattar både kortsiktiga lösningar på problem och en mer långsiktig struktur för med vad och hur du vill arbeta. Kvällen blir rolig eftersom du har en ny, lite annorlunda aktivitet inplanerad.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Tisdagen handlar om att se möjligheter istället för problem. Du vet att om du fokuserar på rätt saker så blir vardagen enklare. Kräftan kan han en tendens att älta gamla oförrätter väldigt länge och det är en ovana som du vill göra dig av med.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag är du på gränsen till aggressiv. Du retar upp kollegor och vänner medvetet bara för att framkalla reaktioner av olika slag. Det är som om du inte vill gå omkring och vara arg själv, utan behöver sällskap. Kvällen blir intressant och bjuder på nyheter.

Jungfrun 23/8-22/9

Tisdagen blir en jobbig dag. Det verkar vara förändringar på gång på din arbetsplats och den här typen av omorganisation stör vissa personer. Du kan se nyttan med det som sker och därför blir det du som förmedlar din chefs vision till dina kollegor.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en lekfullhet och en kreativitet den här dagen. Oavsett om du jobbar eller är ledig så tar du dig tid att låta dina projekt få en lite mer konstnärlig touch. Eftermiddagen ägnas med fördel åt en hobby eller en idrott. Du behöver få komma ut och röra på dig.

Skorpionen 23/10-21/11

På tisdagen väljer du att gå emot den allmänna opinionen eftersom du vet rent instinktivt att det finns mer bakom den här historien än vad som märks på ytan. Det visar sig vara ett klokt beslut. Kvällen handlar om att göra saker som du tycker är roliga.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Även om du känner dig lite grinig idag så är det betydligt bättre än under måndagen. Du hanterar tuffa konflikter på ett föredömligt sätt. På eftermiddagen funderar du på om du ska kontakta en person som du inte hört av på läge men som ofta är i dina tankar.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen fortsätter på samma sätt som måndagen. Du är trött och du orkar inte uppbåda någon entusiasm varken på arbetet eller privat. Som den envisa Stenbock du är så arbetar du säkert fast du egentligen borde vila. å kvällen väntar trevliga nyheter som gör dig glad.

Vattumannen 20/1-18/2

Även om tisdagen inleds lika stressigt som måndagen så har du bättre koll på vad du ska och vad du inte behöver göra. Genom att göra kloka prioriteringar så kan du lätta arbetsbördan något. Idag stöttar du en kollega som har privata problem.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har lätt för att snöa in på detaljnivå den här dagen och det gör att du missar helheten. Du vill att det du levererar ska vara perfekt och då blir det lätt att du hakar upp dig på småsaker som meningsbyggnad eller grafiskt utseende på det som du lämnar ifrån dig.

Annons