Dagens horoskop onsdag 1/2

31 jan, 2023
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen handlar om att hjälpas åt. Ibland så har du svårt att jobba i grupp, men idag ser du värdet av att flera personer fokuserar på samma uppgifter. Det är bättre att bli helt klar med lite än att ha påbörjat en massa saker som inte blir klara. Kvällen kretsar kring en sport.

Oxen 20/4-20/5

Under onsdagen kan du lägga upp ditt arbete lite mer fritt och det ger hela dagen ett ganska skönt lugn. Även om du bitvis har mycket att göra så kan du ändå ta en paus eller välja att varva tråkiga uppgifter med mer intressanta inslag. Kvällen handlar om att planera en resa.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du känner dig piggare och mer motiverad vilket färgar av sig både på ditt arbete och i ditt privatliv. Det är inte lika segt att gå upp på morgonen idag vilket också innebär att du äter bättre. Det är alla de här små pusslebitarna som gör att dagen blir bra.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

På onsdagen har du massor av extra energi och då passar det bra att träffa vänner efter jobbet eller ägna kvällen åt en hobby eller sport. Du är väldigt känslig för kyla och mörker, men det gör också att du reagerar starkt så fort dagarna bli lite varmare och lite ljusare.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag är du lite mer harmonisk och du förstår inte alla sneda blickar som du får från din omgivning. I din värld är det inget konstigt att man är ilsken mellan varven. Lejonet är en känslomänniska som ofta låter sina känslor styra sitt beteende. Kvällen blir aktiv.

Jungfrun 23/8-22/9

På onsdagen har du bokat möte med en person som du inte sett på evigheter. Det här är någon som funnits i ditt liv länge, men av olika skäl har ni inte träffats lika ofta den senaste tiden. Det blir en härlig eftermiddag full av värme och skvaller.

Vågen 23/9-22/10

På onsdagen har du en förmåga att köpa saker som du inte behöver. Oavsett om det är online eller i en faktisk butik så kan du inte motstå ett bra erbjudande. Du bör helt undvika den här typen av frestelser idag. Kvällen handlar om starka känslor.

Skorpionen 23/10-21/11

Den här dagen blir lite annorlunda. Du ställs inför ett beslut där du måste väga in ren ekonomi mot dina principer. Nu handlar det inte direkt om dina egna pengar utan det verkar ha mer med arbetet att göra. Det här kan bli tufft eftersom egennyttan står mot moral och etik.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du känner av förändringarnas vindar på jobbet och du är inte riktigt säker på om du gillar att saker ändrar på sig. Det kan handla om allt från nya arbetsuppgifter till andra kollegor eller en ny ledning. Oavsett vad som är på gång så skapar det en osäkerhet omkring dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Du känner dig piggare den här onsdagen, men det hindrar inte att du blir trött så fort du anstränger dig fysiskt. Kan du bör du ta det lungt ett par dagar till. Under onsdagen får du chansen att träffa en person som du saknar väldigt mycket. Ni hinner inte ses så ofta.

Vattumannen 20/1-18/2

Under onsdagen tar du på dig ännu mer jobb och det blir väldigt ineffektivt eftersom du inte ens är klar med det du ska göra. Du vill gärna hjälpa en kollega, men det blir inte bra om du inte först hjälper dig själv. Kvällen handlar om familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Under onsdagen letar du efter lösningen på ett väldigt litet men irriterande problem som du har. Det här problemet har legat och skavt en längre tid och nu tänker du ta tag i det en gång för alla. Under eftermiddagen är du gärna utomhus så mycket som möjligt.

Annons