Dagens horoskop onsdag 14/2

13 feb, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen handlar om vardagslyx men också om kärlek och omtanke. Du behöver inte ha en partner i ditt liv för att visa lite extra värme den här dagen. På arbetet kan du uppleva en kollega som extra flirtig idag, det är bara att ta det som en komplimang.

Oxen 20/4-20/5

Med Månen i Oxens tecken förstärks din sensuella sida och du blir väldigt mån om att visa både kärlek och omtanke. För nyförälskade Oxar kan det vara hela paketet med blommor, middag och uppvaktning men för de som inte har en relation fokuserar du mer på familj och dina vänner.

Tvillingarna 21/5-20/6

Onsdagen handlar om tvivel. Det du var så övertygad om i början av veckan känns inte alls lika bra idag. Du börjar fundera på om du gjort fel val och dina tvivel kan ställa till problem för dig. Under dagen söker du vägledning hos en chef som har bättre insikt i ämnet än vad du har.

Kräftan 21/6-22/7

Kräftan är ett romantiskt tecken även om du inte vill medge det högt. Den här dagen handlar mycket om att visa känslor, kärlek och att överraska med en romantisk gest. Det kan också vara du som blir uppvaktad och det är något som du tycker är väldigt härligt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag landar Månen i Oxens tecken och med det kommer det in ett lugn och en harmoni i ditt horoskop. Den här dagen handlar om att vara metodisk men det finns även utrymme för kärlek och romantik, särskilt för nyförälskade Lejon. Kvällen blir mysig men sen.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag går Månen in i jord igen och det skapar ett lugn inom dig. Även Venus är i ett gynnsamt läge och det förstärker din mer sensuella sida. Det här är en dag som handlar om känslor, romantik och kärlek, särskilt för Jungfrur som har ett förhållande. Som singel är du öppen för att möta någon.

Vågen 23/9-22/10

Idag är det dags att fundera lite över framtiden. Du bör stanna upp och ta en funderare på om du är på väg åt rätt håll. Ofta är det svårt att tänka klart när man är mitt uppe i något. Kvällen kan bjuda på en fin överraskning från en familjemedlem.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag är det alla hjärtans dag och då tänker dina medmänniskor att en så passionerad person som du borde helt gå in för romantik. Du blir snarare tvärtom. Du tycker att det är alldeles för kommersiellt och för lite äkta känsla den här dagen. Du kan till och med upplevas som grinig idag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Även om du visar väldigt mycket omtanke mot dina nära idag så är det faktiskt du som blir mest bortskämd. Din familj eller dina vänner vill gärna ge igen lite av allt som du gett till dem. Den här dagen går verkligen i hjärtats tecken, både bildligt och bokstavligt talat.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är egentligen ingen romantiker men en hemlig beundrare och en överraskning kan till och med få den pragmatiska Stenbocken att tina upp. Det blir en spännande dag där du testar något nytt och du sveps med av dagens romantiska förtecken.

Vattumannen 20/1-18/2

Onsdagen är en dag som handlar om de personer som står dig närmast. Det kan vara familjen som helhet, din partner eller ett barn. Även om du inte är så mycket för det kommersiella i alla hjärtans dag så tycker du att det kan vara trevligt att fira lire. Du är av åsikten att om det finns något att fira så ska det firas.

Fiskarna 19/2-20/3

Under onsdagen blir du mer och mer påverkad av jord och det ankar dig i verkligheten. Idag avslutar du saker och du jobbar på i ett bra tempo. Den här dagen handlar även om romantik, något de flesta Fiskat är expert på. Du vet precis hur du vill bli uppvaktad men också hur du ska visa kärlek mot andra.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons