Dagens horoskop torsdag 15/2

14 feb, 2024
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag möter du nya personer, det kan vara både privat och genom arbetet. Det som är viktigt att tänka på är att du är på deras revir och därför är du du som i första hand bör anpassa dig, inte tvärtom. Väduren kan ha svårt att falla tillbaka när det kommer till konflikt eller revirtänk.

Oxen 20/4-20/5

Idag är det ett avtal som du förväntas uppfylla och lite beroende på vad det är så kan din entusiasm variera. Troligtvis är det något som du tycker är kul och som kommer att gagna dig framöver. Kvällen bjuder på en utmaning och du visar att du kan om du vill.

Tvillingarna 21/5-20/6

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Din chef har forskat lite i de frågor du har och tack vare hens stöd och information inser du att du faktiskt tänkt rätt från första början. Ditt självförtroende växer och du blir säkrare och säkrare på det du gör. Kvällen handlar om en fysisk utmaning, ett möte och lite skvaller.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

På torsdagen bestämmer du dig för att låta det gamla vara och satsa på att ta nya tag istället. Det är en ganska skön känsla att ge sig själv den här möjligheten till en nystart. Kvällen blir annorlunda eftersom den handlar om att bestämma en aktivitet inför sommaren.

Lejonet 23/7-22/8

Just nu utvecklas du väldigt mycket på jobbet. Du lär dig nya saker varje dag och du upptäcker nya sidor hos dig själv som kreativitet och ett gott sifferminne. Dagen handlar om att jobba med andra personer och då kommer din charm och din lättsamma personlighet väl till pass.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag agerar du praktiskt i alla typer av situationer och ditt rationella sätt kommer väl till pass i både affärer och när du möter nya människor i arbetet. Du har en förmåga att vara både entusiastisk och övertygande på samma gång. Kvällen handlar om att tänka utanför ramarna.

Vågen 23/9-22/10

Idag kommer din chef med överraskande nyheter och en helt ny idé om hur ni kan lägga upp arbetet i framtiden. Även om det är lätt att dras med av hens entusiasm så tvekar du lite över om hen verkligen tänkt igenom den här idén ordentligt. Ibland agerar din chef impulsivt.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Idag bryter du helt mot konventionerna och gör något ytterst oväntat. Det som är härligt med att känna en Skorpion är att man aldrig vet vad du ska hitta på eller när du får för dig att göra en storslagen gest. Hela den här dagen handlar om omtanke för andra.

Skytten 22/11-21/12

Idag är det tillåtet att vara en smula egoistisk och prioritera dina egna intressen framför andra personers behov. Trots att du faktiskt markerar genom att säga nej idag så är det ingen som tar illa upp, tvärtom så är din omgivning väldigt förstående inför ditt sätt att prioritera.

Stenbocken 22/12-19/1

Torsdagen består av intressanta möten, nya människor och en förmåga att lyckas med det du tar dig för. Tack vare din insats i början av veckan så är tempot lite lugnare och du kan unna dig en god lunch eller en härlig promenad mitt på dagen. Just nu njuter du av livet.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har planer för sommaren, men det blir kanske inte så enkelt som du skulle önska. Det är många pusselbitar som ska falla på plats innan det är dags att boka på riktigt och idag försöker du få ordning på datum, aktiviteter och andra, inblandade personers agenda.

Fiskarna 19/2-20/3

Du kan vara lite feg när det kommer till att satsa, men idag ska du våga ta språnget. Visa vad du känner och var öppen med din passion. Du har så lite att förlora på att vara sårbar och du har så mycket att vinna på att öppna upp dig.

Annons